Επιστροφή Γεωργίου στον Καραβά


Επιστροφή του Δημήτρη Γεωργίου στον Καραβά, ενός προσώπου γνωστού στον Πειραικό σύλλογο που αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την νέα προσπάθεια της ομάδας του Τέλη Μελά, αναλυτικά το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο σύλλογος αναφέρει:
"Με την γνωστή φράση σε όλους "I ' ll be back" είχε αποχωρήσει απο την ομάδα μας σαν φίλος ένας απο τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχει να προβάλει το Πειραϊκό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια.
Ο λόγος για τον γνωστό "εκτελεστή" Δημήτρη Γεωργίου που βλέπωντας την μεγάλη

προσπάθεια που γίνεται απο όλους εμάς στον ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ αποφάσισε και αυτός να έρθει να βοηθήσει τα μέγιστα ώστε να επιτύχουμε τους στόχους μας.Οι στενοί δεσμοί που διατηρεί με τα ηγετικά στελέχη της ομάδας μας Ιωσήφ Ρούσσο,Χρήστο Σκανδάλη αλλά και η φιλική σχέση με τους ποδοσφαιριστές μας ήταν ο βασικός λόγος ώστε να επιτευχθή η συμφωνία και ο Γεωργίου να ξαναφορέσει τα κυανόλευκα.
Ο Γεωργίου γεννηθείς το 1987 έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με επιτυχία σε Ιωνικό Νίκαιας,ΑΟ Ζέας,Περαμαικό,Ίκαρο Καλλιθέας,Κύπρο Κορυδαλλού και Άρη Πετρούπολης.
Η εμπειρία,η ταχύτητα,η άριστη τεχνική κατάρτιση αλλά και η ευχέρεια στο σκοράρισμα είναι στοιχεία του Γεωργίου που θα προσδώσουν κύρος μέσα στον αγωνιστικό χώρο προσφέρωντας μια αξιόπιστη λύση στα χέρια του προπονητή μας Τέλη Μελά.
Δημήτρη καλωσήρθες ξανά και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου