Φιλική τεσσάρα ο Εθνικός

Την ευκαρία για δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα είχε ο Θύμιος Γεωργούλης σε ένα ακόμη εκπαιδευτικού χαρακτήρα αγώνα με τον Εθνικό να περνάει νικηφόρα απο την Ηλιούπολη με 4-0.
Το σκόρ άνοιξε ο Παύλος Μακρυγιάννης με πλασέ,πριν όμως απο την επίτευξη του πρώτου γκόλ,ο Νίκος Κατσικοκέρης είδε την μπάλα μετά απο δικό του πλασέ να σταματάει στο δοκάρι των γηπεδούχων.

Ότι δεν πέτυχε όμως σε αυτή την φάση το πέτυχε στην επανάληψη όπου σημείωσε το 0-2 μετά απο σέντρα του Στασινού.Ο Παναγιώτης Κομνηνός ήταν ο επόμενος σκόρερ του Εθνικού νικώντας τους αμυντικούς και τον τερματοφύλακα με ψύχραιμο σούτ για το 0-3,ενώ ο Χρήστος Χατζησάββας με προσωπική ενέργεια κέρδισε πέναλτυ που το εκτέλεσε άψογα ο ίδιος σημειώνοντας το τελικό 0-4.
 Ο Εθνικός είχε ακόμη αρκετές ευκαρίες για να σκοράρει  και παρά την ζέστη ικανοποίησε με την εμφάνισή του,  τον κόσμο που βρέθηκε στην Ηλιούπολη για να παρακολουθήσει τον αγώνα.
ΕΘΝΙΚΟΣ:Σικαλιάς(46′ Βουτσινάς),Στασινός(65′ Γιαταγιανάκης),Γερόλυμος(65′ Βενέτης),Κρητικός,(65′ Πεχλιβανίδης),Ρούσσης(65′ Μπένα),Μicheel(65′ Κωνσταντίνου),Λεωνιδόπουλος(65′ Κατίδης),Romano (65′ Πίσσας),Μάναλης (65′ Σωπασής), Κατσικοκέρης(65′ Χατζησάββας),Μακρυγιάννης(65′ Κομνηνός).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου