Το Κερατσίνι δίκαιο 2-1 τον Εθνικό

 Έντονες αποδοκιμασίες στο τέλος από τον φίλαθλο κόσμο του Εθνικού 
Ψυχωμένο το Κερατσίνι κατάφερε να γυρίσει την εις βάρος του κατάσταση κόντρα στον Εθνικό και να πάρει παλικαρίσια νίκη με 2-1, μιά νίκη που έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα  ίσως να αποδειχθεί καθοριστική στην μάχη της παραμονής.
 Αντίθετα για τον  Εθνικό, είναι σίγουρο θα επιφέρει  εξελίξεις στους Πειραιώτες, άλλωστε  αμέσως μετά το τέλος του
σημερινού αγώνα, είχαμε έντονες αποδοκιμασίες των  περίπου 300 φιλάθλων του καυτά των παιχτών και του τεχνικού Θύμιου Γεωργούλη.
 Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον  Εθνικό, ο οποίος μπήκε καλύτερα στο γήπεδο είχε την καταοχή απέναντι στο Κερατσίνι που περίμενε κι έψαξε την κόντρα.
 Στο 10΄ ο Παυλάκης με ωραία ενέργεια και σούτ  έστειλε την μπάλα να γλείφει την οριζόντια δοκό και να φεύγει άουτ, ενώ στο 27΄ ήρθε το 0-1.
 Ο Κατσικοκέρης έσπασε την μπάλα πρός  τον χώρο του κέντρου,  κι εκεί ο Κωνσταντίνου έπιασε ένα  συρτό σούτ από τα 35 μέτρα  που αιφνιδίασε τον Φρατζεσκάκη, η μπάλα βρήκε στην ρίζα της δεξιάς δοκού και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1 μέσα σε αποθέωση από τους 300 φιλάθλους των Πειραιωτών.
  Από το σημείο αυτό και μετά το Κερατσίνι πήρε μέτρα και απείλησε στο 32΄ , όταν ο Πασαλίδης εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, βγήκε άτσαλα ο Σικαλιάς που δεν βρήκε την μπάλα, και πρό  της κενής εστίας έδιωξαν οι αμυντικοί του Εθνικού σε κόρνερ.
 Στην επανάληψη στο γήπεδο μπήκε ένα  πολύ καλύτερο Κερατσίνι, απέναντι στον νωθρό Εθνικό που  δεν μπορούσε να   επιβάλλει τον ρυθμό του.
 Το Κερατσίνι έτσι έφθασε στην ισοφάριση στο 60΄ με  σούτ εξ΄ επαφής του Καλογιάννη, κι αφού είχε προηγηθεί προσπάθεια για γκολ του Πασαλίδη με τον Σικαλιά να αποκρούει ασθενώς.
 Στο 76΄ ήρθε η ολική ανατροπή, όταν ο εξαιρετικός Διάκος,  ξεχύθηκε μπροστά  έδωσε ωραία πάσα στον κενό χώρο στον Πασαλίδη, ο οποίος με περίτεχνη προσπάθεια απέφυγε τον Σικαλιά, με τον Πασαλίδη και με υποδειγματικό ,πλασέ  από πλάγια θέση  έστειλε την μπάλα στα δίχτυα  για το 2-1.
 Σπασμωδικές οι όποιες προσπάθειες των παιχτών του Εθνικού, που  ουσιαστικά δεν  απείλησαν την εστία του Κερατσινίου.
 Ένα δοκάρι σε μιά μακρινή  σέντρα γέμισμα του Γερόλυμου στο 66΄  μιά κεφαλιά του Κρητικού στο 87΄ που ΄έφυγε άουτ είναι οι αξιόλογες φάσεις
 Συμπερασματικά η νίκη του Κερατσινίου  είναι δίκαιη, με τους Διάκο, Μπατή, Βατή είναι απροσπέλαστοι, ενώ πολύ καλοί και οι  Σκεντεράι, Ντούλιας, Πασαλίδης, από τον Εθνικό διασώθηκαν οι Παυλάκης,Κρητικός.
Kαλή η διαιτησία του Ντάουλα( Δυτ. Αττικής)
 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Φρατζεσκάκης, Τσουβαλτσίδης, Σκεντεράι, Μπατής, Βατής Γκιάτης( 57΄Καλογιάννης),  Ντούλιας, Διάκος, Μπερνιδάκης, Πασαλίδης ( 85΄ Καμπούρης), Παπασπύρος ( 77΄ Παναγιωτόπουλος)
 ΕΘΝΙΚΟΣ: Σικαλιάς, Στασινός, Γερόλυμος,( 82΄ Σώπασης), Κρητικός, Ρούσσης, Κατίδης, Μάναλης, Κων/νου( 82΄ Χατζησάββας), Κατσικοκέρης, Μακρυγιάννης ( 67΄ Καραλής), Παυλάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου