Στο φινάλε ο Θύελλα 1-0 τον άτυχο Ερμή

 Η Θύελλα Καμαρίου πέτυχε πολύ δύσκολη αγχωτική νίκη με 1-0,  επί του μαχητικού Ερμή Κορυδαλλού που έχασε μέσα από τα χέρια το βαθμό της ισοπαλίας, κι ενώ στο 33΄  έχασε απίστευτη διπλή ευκαιρία με τον Μελή για να ανοίξει το σκορ.

 Ο Ερμής  ζήτησε πένελτι στο 23΄ σε ανατροπή του Νταλάκου, ενώ η Θύελλα είχε καλές ευκαιρίες με τον Καραλή στο 28΄ και τον Αργυρίου στο 57΄ 
Την λύση για την ομάδα της Σαντορίνης,  έδωσε ο Ηλιόπουλος στο 88΄  σκοράροντας από κοντά, εκμεταλευόμενος σύγχυση στα καρέ του Ερμή και με τους αμυνόμενους να μην μπορούν να διώξουν την μπάλα.
Η Θύελλα Καμαρίου είχε αρκετές ευκαιρίες να προηγηθεί, με μεγαλύτερη αυτή του Μαυρομάτη στο 83′, με την προσπάθειά του να καταλήγει στο δοκάρι.
Σχετικά καλή η διαιτησία του Φίτσα( Δυτ. Αττικής)
ΘΥΕΛΛΑ: Ανδριόλας, Παπαγγελής (79΄Μαυρομάτης), Μπουσάι, Παπαζαχαρίας, Γεωργιάδης, Φύτρος (59΄Ερρίκος), Ζέλο, Σιμιτσής (72΄Μαλάι), Αργυρίου, Καραλής (89΄Τουγουτζόγλου), Ηλιόπουλος.
ΕΡΜΗΣ: Μπότος, Κολοβός (90΄Γιαννακόπουλος), Μικρούλης, Καλιακούδας, Λαζάκης, Καραγιάννης, Τζανιδάκης (85΄Μέτχατ), Στακάι (76΄Σκόνδρας), Μελής, Βύρης, Νταλάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου