Η αρχή της επιστροφής στην κανονικότητα του ποδοσφαίρου;

Μπορεί ακόμη το τοπίο να μην έχει ξεκαθαρίσει αναφορικά με την δραματική υπόθεση του Κορωνοιού, η αν θέλετε θα αργήσει  η μέρα που θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα, ωστόσο ένα βήμα πρός αυτήν την κατεύθυνση έγινε στην Γερμανία, καθώς οι γερμανικές ομάδες έχουν αρχίσει δειλά
να επιστρέφουν στις ομαδικές προπονήσεις καθώς στόχος της λίγκας είναι να επιστρέψει η δράση μέσα στον Μάιο. Η πρωταθλήτρια Μπάγερν τη Δευτέρα προπονήθηκε για πρώτη φορά στον προπονητικό της κέντρο μετά την απόφαση για αναστολή του πρωταθλήματος στις 13 Μαρτίου.
Η προπόνηση έγινε σε γκρουπ των πέντε χωρίς όμως καμία επαφή. Την ίδια μέθοδο ακολούθησαν επίσης η Γκλάντμπαχ και η Βόλφσμπουργκ.Σε μικρά γκρουπ προπονείται και η ουραγός Πάντερμπορν. “Είναι σημαντικό για τους παίκτες να αποκτήσουν ξανά την αίσθηση της μπάλας”, τόνισε ο τεχνικός της Πάντερμπορν, Στέφεν Μπάουμγκαρτ.
“Είναι ασυνήθιστο να προπονήσεις σε μικρές ομάδες, όμως είναι ωραίο που είδα ξανά τους συμπαίκτες μου από κοντά”, είπε από την πλευρά του ο τερματοφύλακας της Μπάγερν και της εθνικής Γερμανίας, Μάνουελ Νόιερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου