Σοκ!!Βρέθηκε νεκρός ο Παν. Σκαφτούρος

Σοκ στην Σαντορίνη , στην Θύελλα Καμαρίου, αλλά και γενικότερα όσους από τον χώρο του ποδοσφαίρου γνώριζαν τον Παναγιώτη Σκαφτούρο.
Πριν από λίγο έγινε γνωστή η είδηση ότι ο Παναγιώτης Σκαφτούρος έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί.
Το τραγικό συμβάν συνέβη στην περιοχή της Οίας με τον ποδοσφαιριστή να βρίσκει το θάνατο στο αυτοκίνητο του χωρίς να έχουν γίνει γνωστά ακόμη τα αίτια.

Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο, ο Σκαφτούρος έχασε την ζωή του σετροχαίο δύστυχιμα γύρω στις 4 το μεσημέρι, καθώς έχασε το έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε στην επαρχιακή οδό Φηρών - Οίας.
 Ο Σαφτούρος πήγαινε στην Οία που ετοίμαζε το καινούργιο του μαγαζί!!
Σίγουρα η είδηση αυτή αποτελεί πλήγμα για ολόκληρο το νησί της Σαντορίνης καθώς μιλάμε για ένα πρόσωπο που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή και ήταν ιδιαίτερα αγαπητό στον κόσμο.
Ασφαλώς, τα πάντα έχουν βυθιστεί στο πένθος αφού ο Σκαφτούρος ήταν ένα παιδί που είχε βοηθήσει αρκετό κόσμο και είχε συνδεθεί με το ποδόσφαιρο του Πειραιά και όχι μόνο.
 Ο 34χρονος Σκαφτούρος είχε εγκατασταθεί  στη Σαντορίνη, τελευταία ήταν γενικός αρχηγός στη Θύελλα Καμαρίου, ενώ ως ποδοσφαιριστής -ήταν  γκολτζής με δυναμικό χαρακτήρα-αγωνίσθηκε  με ξεχωριστή επιτυχία σε γνωστές ομάδες όπως ο Ιωνικός- αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τον κόσμο του νικαιώτικου συλλόγου- ο Άγιος Δημήτριος, ο Βύζας, o Eθνικός, το Μοσχάτο κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου