Σε αδιέξοδο ο Πανιώνιος, φάτσα με την Γ΄ Εθνική!!

Πολύ δύσκολες μέρες φαίνεται ότι περνάει ο ιστορικός Πανιώνιος, καθώς μετά τον οριστικό υποβιβασμό του από την super leuage, πολύ δύσκολα θα μπορέσει να σταθεί στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
 Μετά την απόφαση του Διατητικού δικαστηρίου, η κατάσταση είναι δεδομένη στον χώρο της super leuage.

 Παρότι πρίν λίγα χρόνια  κατόρθωσαν οι άνθρωποι του να απαλαγούν από αρκετά χρέη, δημιουργώντας τον  ΝΕΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟ, μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, δημιουργήθηκαν νέες οφειλές και μάλιστα υπέρογκες που φαίνεται ότι είναι αδύνατο να καλυφθούν,η να ρυθμισθούν  από την στιγμή που δεν υπάρχουν επενδυτές ικανοί να βοηθήσουν τον Νεοσμυνιώτικο σύλλογο.
 Έτσι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Πανιώνιος,  δεν θα μπορέσει να πάρει άδεια συμμετοχής στα επαγγελματικά πρωταθλήματα,  έστω  της super leuage 2, με μόνη διέξοδο την ντροπή του υποβιβασμού στη Γ΄ Εθνική Ερασιτεχνική, που πάντως πλέον δεν προσφέρει λύση  απεγκλωβισμού από τα χρέη.
 Ενώ ούτε κι αν κερδίσει την επάνοδο στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, θα μπορεί να  την υλοποιήσει αφού,  βάση της νέας νομοθεσίας θα πρέπει να  κερδίσει την άνοδο, να μην γίνει χρήση της για να έχει την ευκαιρία από την επόμενη σεζόν να την πετύχει.
 Συν ότι πλέον οι υπάρχοντες οφειλές θα βαρύνουν πάντα την νέα ΠΑΕ που θα δημιουργηθεί σε ποσοστό  του 50% 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου