Πρεμιέρα στις 11 Οκτωβρίου η Γ΄Εθνική

Επιστροφή φιλάθλων στα γήπεδα
Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των αγώνων του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, μάλιστα κατά την διαδικασία της κλήρωσης ο πρόεδρος της Επιτροπής Παναγιώτης Δημητρίου τόνισε πως η ΕΠΟ προσπαθεί για να έχουν κόσμο τα γήπεδα στην Γ’ Εθνική, ενώ
επιβεβαίωσε πως η πρώτη σέντρα της σεζόν θα γίνει στις 11 Οκτωβρίου, ενώ η λήξη της σεζόν ορίστηκε στις 18 Απριλίου 2021
Ο λόγος της μετάθεσης της πρεμιέρας έχει να κάνει με το γεγονός πως δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το μέτωπο σε ότι αφορά την SL2-FL, συνεπώς η Γ’ Εθνική θα ξεκινήσει μετά από 15 ημέρες και με εκκρεμότητα την προκήρυξη της.
Οι αγωνιστικές θα πραγματοποιηθούν κανονικά χωρίς εμβόλιμες αγωνιστικές.
1ος, ο 2ος και ο όμιλος της Κρήτης θα έχουν εμβόλιμες αγωνιστικές που θα γίνουν σε 4 Τετάρτες. Ειδικότερα στις 21/10, 18/11, 16/12, 7/1. Το πιο σημαντικό στοιχείο πάντως είναι ότι η ΕΠΟ θα ζητήσει να έχει θεατές στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής με ένα ποσοστό που λογικά θα είναι περίπου 20%.
Θυμίζουμε ότι η κυβέρνηση επεξεργάζεται πλάνο για επιστροφή κόσμου από την 3η αγωνιστική της Super League, γεγονός που σημαίνει πως εάν όλα πάνε καλά οι ομάδες θα έχουν μια τουλάχιστον έξτρα οικονομική ανάσα.
 Οι πρώτες αγωνιστικές σε 6ο-8ο όμιλο που μετέχουν οι Πειραικές ομάδες έχουν ως εξής:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου