Μεγάλο διπλό στην Κώ 2-1 ο Αίας Σαλαμίνας

Αν και βρέθηκε να χάνει στην Κώ  ο Αίας  Σαλαμίνας τελικά στην επανάληψη κατάφερε να γυρίσει
το ματς  κερδίζοντας με 2-1.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς  και δημιούργησαν  κάποιες φάσεις, όμως ο Αίας είχε είχε δοκάρι  στην εκπνοή του α΄ μέρους με εκτέλεση φάουλ του Παβλισιτς.

Στο δεύτερο μέρος ο Α.Ο Πυλίου έδειξε διάθεση να πιέσει ψηλά για να μπορέσει να φτάσει στο γκολ και στο 57’ το κατάφερε όταν από κάθετη πάσα του Γεωργιάδη, ο Δρόσος με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Βουτσινά για το 1-0. 

 Ο Αίας προσπάθησε να αντιδράσει και τα κατάφερε με την  χρυσή αλλαγή του Πινέιρο από το  65’ που πέρασε  στο γήπεδο να αναδεικνύνεται σε ηγέτη του Αία.Ο Βραζιλιάνος ήταν αυτός που ουσιαστικά άλλαξε και το ματς για τον Αίαντα Σαλαμίνας. Στο 70’ εκτέλεσε το φάουλ με δύναμη από πολύ μακριά με τον Συνοδινό να κάνει λάθος και την μπάλα να γλιστρά ουσιαστικά απ’ τα χέρια του και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-1.

Μετά το 1-1 ο Α.Ο Πυλίου είχε ευκαιρία για να απαντήσει άμεσα όμως ο Βουτσινάς κατάφερε να νικήσει τον Βακράκο.

Ο Αίας που μετά το γκολ πατούσε καλύτερα σε σχέση με το πρώτο 70λεπτο ανέβασε τις γραμμές του, έψαξε από στημένες μπάλες να απειλήσει την εστία και κατάφερε στο 85’ να φέρει τούμπα το ματς.

Ο Πινιέιρο εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Παύλιτς πρόλαβε την έξοδο του Συνοδινού, βρήκε την μπάλα όσο χρειαζόταν και την έστειλε στα δίχτυα για το 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα με τον Αίαντα να κάνει έτσι το 2/2 στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Χωρίς πρόβλημα οι Κακουλίδης, Μπαλιάς και Διονύσης.

Α.Ο ΠΥΛΙΟΥ Συνοδινός, Τάχος (89’ Παπαγεωργίου), Κάρλος (73’ Κεφαλιανός Μ.), Χατζηβασίλης, Νικήτας (89’ Κεφαλιανός Γ.), Πης, Γεωργιάδης, Χατζησουλεϊμάν (73’ Κότζα), Βακράκος, Τζάθας (46’ Μαργαρίτης), Δρόσος.

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Βουτσινάς, Τζαφέρι, Λιάτος, Μπιμάι, Λεσάι, Φιλίπ (51’ Φιλημέγκας), Ρεσβάνης (36’ Κουπετώρης), Ντιανέσεβιτς, Παύλιτς, Μπουρούς, Μπίσα (65’ Πινιέιρο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου