Ζωντανό το Μοσχάτο 1-0 τον Πανναξιακό

 Την τύχη στα χέρια του πλέον κρατά το Μοσχάτο  σε ότι αφορά την μάχη της σωτηρίας, μετά την  σημαντική σημερινή νίκη  με 1-0 επί του Πανναξιακού σε ένα παιχνίδι τελικός και για τις δύο ομάδες.Το Μοσχάτο ήταν ανώτερο στο α΄ μέρος, όταν και έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να καθαρίσει το παιχνίδι.

 Ωστόσο στην επανάληψη ο Πανναξιακός, κυριάρχησε, και απείλησε το Μοσχάτο χωρίς όμως να τα καταφέρει, με τον γκολκήπερ Κραβαρίτη στο 82΄ να κάνει την απόκρουση της χρονιάς και να αποσοβεί τον κίνδυνο όταν  σε άτσαλη κεφαλιά του Ζαχαράκη κι ενώ η μπάλα κατευθυνόταν στα δίχτυα, ο πορτιέρο του Μοσχάτου απογειώθηκε για να διώξει σε κόρνερ.

 Οι Μοσχατιώτες μπήκαν πολύ δυνατά και μόλις στο 5′ έχασαν μεγάλη διπλή ευκαιρία όταν αρχικά το εξ επαφής σουτ του Κανελλόπουλου τράνταξε την οριζόντια δοκό και στη συνέχεια από πολύ κοντά ο Σαμιώτης έστειλε τη μπάλα άουτ. Τελικά το σκορ άνοιξε στο 12′ όταν ο Σταύρου μπήκε από δεξιά και με δυνατό συρτό σουτ έκανε το 1-0.

Πολύ καλή η διαιτησία των Στάμου, Νυδριωτη, Μαραθωνίτη.

ΑΕ ΜΟΣΧΆΤΟΥ: Κραβαρίτης, Σταύρου, Ζιώβας, Φιαμέγκος, Ιωάννου, Κωνσταντίνου, Σοσάρι (63′ Βλάχος), Σαμιώτης (20′ λ.τ. Νιζάμης)(46′ Ξενάκης), Κανελλόπουλος (63′ Ψυχογιός), Πασαλίδης, Σουλελές (63′ Ζαχαράκης)

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Μανδηλαράς, Ζανελάρι (55′ Πλαστουργός), Αργυρός, Κωστόπουλος, Ζαχαριουδάκης, Κύρτσος (82′ Πρεβόλης), Σέμε, Μαναριώτης, Τσουρής, Βαθρακοκοίλης (82′ Ευριπιωτης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου