Άρεσε η Προοδευτική 2-0 την Σαντορίνη

Καλή αρχή για την Προοδευτική στη φετινή σεζόν, καθώς η ομάδα του Κορυδαλλού  πέτυχε σπουδαία νίκη με 2-0 επί της αξιόμαχης Σαντορίνης και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

 Έγινε παιχνιδάρα στον Κορυδαλλό που δεν μπόρεσαν να απολαύσουν οι φίλοι των βυσσινί, αφού λόγω τιμωρίας ο αγώνας έγινε κεκλεισμένων των θυρών.

 Η Προοδευτική  μπήκε  δυνατά στο παιχνίδι απέναντι στους Σαντορινιούς που έδειξαν καλά στοιχεία αλλά τους έλειπε η ουσία.

Σπουδαία ευκαιρ΄/ια για την Προοδευτιθκή στο 17, με τους  Σαντορινούς να διώχνουν πάνω στην γραμμή το σούτ του Μακρίδη ενώ λίγο αργότερα ο Σμυρλής βρέθηκε σε καλή θέση χωρίς να μπορέσει να απειλήσει  τον Χαλκίδη.

 Στο 26΄ ο Μακρίδης σε θέση τετ α τετ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Φαρμάκη, όμως στο 38′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσαφταρίδη, ο Μακρίδης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Το τελικό 2-0 έγραψε μέσα από την περιοχή με σουτ  στην κίνηση  Πόλ στο 53΄ έπειτα από έξοχη ενέργεια και σέντρα του νεαρού Αλεξίου από τα δεξιά.

 Ο Χαλκίδης είπε όχι στον  Κέρι στο 71΄ ενώ  στο 73΄ ο Φαρμάκης έδιωξε σε κόρνερ σού του Νομικού.

Mε λάθη η διαιτησία του  Φίτσα(Δυτικής Αττικής).

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Χαλκίδης, Αλεξίου, Δημακάκος, Πατσατσόγλου, Βοσνακίδης,
Μεγαρίτης, Τσαφταρίδης, Θεοδωρίδης(67′ Μπιταξής), Πολ(87′ Παλάσιος), Μακρίδης, Νομικός Παρ.(87′ Μακρυγιάννης).

ΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ: Φαρμάκης, Πολύζος(87′ λ.τρ. Λογοθέτης), Κουρελάς(71′ Μηλιώτης), Καρπαθάκης, Παντίδος, Ιβανίδης(55′ Παπαδόπουλος), Ερρίκος, Σιμιτσής(55′ Μπιρμπίλης), Σγκούρι, Κέρι, Σμυρλής(71′ Βαμβακούσης).

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου