Ο Εθνικός 3-1 τον Καραβά στο Πέραμα

 Ανώτερος ο Εθνικός ειδικά στο β΄ μέρος επικράτησε με 3-1 του Καραβά που


πάλεψε, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει  από την  αναμέτρηση του Περάματος, μπροστά σε  500 περίπου φιλάθλους στην πλειοψηφία τους φίλαθλοι του Εθνικού.

Μόλις στο  2′ οι Πειραιώτες, ο Σάμιος με  ωραίο πλασέ αξιοποίησε την  ασίστ του Φερναντίνιο κιάνοιξε το σκορ για τον Εθνικό, για να ισοφαρίσει ο Καραβάς με σούτ του Νικολόπουλου στο 17′, μάλιστα στην συνέχεια ο Καραβάς ανέβηκε και έχασε μοναδική ευκαιρία για να προηγηθεί όταν ο Ψυχογιός τετ-α-τετ με τον Μπαντίκο στο 31΄ , πλάσαρε στέλνοντας την μπάλα στην ρίζα της δοκού.

Στο 35΄ Εθνικός πέτυχε γκολ με κεφαλιά του Νταούλια αλλά το γκολ του ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ από το Ηρακλειώτη διαιτητή Σαμιωτάκη.

Στην επανάληψη ο Εθνικός, πολύ νωρίς 48'.  πέτυχε το 2-1 με υπέροχη ατομική ενέργεια και στου του  Κακοσίμου από πλάγια θέση.

 Στο  57΄ ο Κώστας,  υποδειγματικό πλασέ έγραψε το 3-1 για τον Εθνικό. 

 Ο Εθνικός στο 83΄ ζήτησε πέναλντι σε ανατροπή του Φερναντίνιο, υπήρξαν  διαμαρτυρίες, και τελικά ο ρέφερι Σαμιωτάκης  απέβαλε τον Φερναντίνιο μετά υπόδειξη του Βοηθού Ανδρέου, φάση για την οποία υπήρξαν μεγάλες αντιδράσεις και φωνές από πλευράς Εθνικού.

ΚΑΡΑΒΑΣ: Κούτσικος, Κανελλόπουλος (86′ Καρυτινός), Τσίνα (68′ Μύρκος), Ντούμπερετ, Ξυγκάκης, Λάμπρου, Ψυχογιός, Παπαθανασίου, Μαρούδας, Νικολόπουλος (86′ Γκούμας), Ευθυμιάδης (57′ Αμαραντίδης).

ΕΘΝΙΚΟΣ:Μπαντίκος, Νταούλιας (90′ Πάππος), Ζωγραφάκης, Νικολόπουλος, Παντελίδης, Ντάφλας, Φερναντίνιο, Μπέλερης, Σάμιος (90′ Λύγκος), Κακοσίμος (76′ Παπαγεωργίου), Κώστας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου