Το "μπάμ" η Ολυμπιάδα 1-0 την Α.Ε.Περάματος



 Παίζοντας  έξυπνα,  η Ολυμπιάδα κατάφερε να εγκωβίσει την Α.Ε.Περάματος, και να σημειώσει τεράστια νίκη με 1-0,που της δίνει το δικαίωμα να ελπίζει βάσιμα σε ανάκαμψη.Από την άλλη η ήττα  είναι οδυνηρή για την ομάδα του Περάματος που πλέον πολύ δύσκολα θα μπορέσει διεκδικήσει τοι πρωτάθλημα.
 Η Α.Ε Περάματος είχε μια ανούσια υπεροχήστο ξεκίνημα του αγώνα, και δημιούργησε μια- δύο φάσεις,μάλιστα στο 44΄ είχε δοκάρι σε σέντρα σούτ του Ηλιαδάκη.Η Ολυμπιάδα παίζοντας με αντεπιθέσεις έφθασε κοντά στο γκολ με τον Ξένο στο 32΄.
 Στην επανάληψη η Ολυμπιάδα, πέτυχε το χρυσό  γκόλ στο 63΄ με κεφαλιά του Φιλόκι μετά από κόρνερ του Νίνου.
 Από εκεί και πέρα η Α.Ε.Περάματος πίεσε για την ισοφάριση, χωρίς όμως να κάνει την μεγάλη φάση ,αντίθετα, στην αντεπίθεση δύο φορές η Ολυμπιάδα άγγιξε το 0-2,κυρίως με τον Νίνο στο 89΄.
 Από την Ολυμπιάδα που πάλεψαν όλοι, ξεχώρισαν οι  Φιλόκι, Νίνος, Γκιάτης,Ξένος, Πετράκος,Μαυράκη, ενώ από την Α.Ε.Περάματος, προσπάθησαν οι Κωνσταντακόπουλος, Ζαφειρίου,Μπαριάμογλου.
Καλή η διαιτησία του Πότογλου( Τσονάκα- Κεφαλιάκου)
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Γουσγουνέλης, Μέτος, Πετράκος, Μαυράκης, Άννινος, Γκιάτης, Κοτσιοβός, Νίνος, Φιλόκι, Σπέρτος, Ξένος( 89΄ Νομικός)
Α.Ε.ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ:Ντόντα, Κωνσταντακόπουλος, Παπακαλοδούκας Π.(76΄ Παπακαλοδούκας Α.), Μικρούλης, Λάμπρου, Παπαδόπουλος, Μπαριάμογλου, Ηλιαδάκης, Σταματίου, Αντωνίου(53΄ Τσαγκάρης), Ζαφειρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου