Έκανε "σεφτέ" η Ολυμπιάδα, 4-2 τον Ατρόμητο Κερατσινίου


Επιτέλους νίκη για την Ολυμπιάδα, η οποία κέρδισε με 4-2 τον Ατρόμητο Κερατσινίου, σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι.
 Η Ολυμπιάδα άξιζε αυτήν την νίκη προηγήθηκε με 3-0, έχασε σωρεία ευκαιριών, όμως ο Ατρόμητος δεν παράτησε το παιχνίδι , μείωσε σε 3-2, και μάλιστα άγγιξε την ισοφάριση
Μόλις στο 3΄ ο Φιλόκι  με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ για την Ολυμπιθάδα, που στο 45΄ έκανε το 2-0, με τον Κυλίτση , ο οποιός εκμεταλεύθηκε την ωραία ενέργεια του Χαραλαμπόπουλου.
 Στο 68΄ ο Σπέρτος εκμεταλεύθηκε σύγχυση στα καρέ του Ατρόμητου, μετά από κόρνερ του Νίνου, και σημείωσε το 3-0,΄’όμως το παιχνίδι όπως αποδείχθηκε δεν… είχε τελειώσει.
 Στο 73΄ο Γκολόσι με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Αθανασόπουλου μείωσε σε 3-1, ενώ αμέσως μετά ο Καράμπελας έχασε σπουδαία ευκαιρία για την Ολυμπιάδα.Όμως στο 80΄ο Κούρτης, με ωραίο σούτ μείωσε σε 3-2 για τον Ατρόμητο, κάνοντας, τα τελευταία λεπτά δραματικά .Αμέσως μετά τρομερή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους για να ισοφαρίσουν όμως το σουτ του προωθημένου Γκολόσι βρήκε την δοκό,  ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Καράμπελας έφυγε στην αντεπίθεση για την Ολυμπιάδα., για να πλασάρει τον Γαβριηλίδη, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι  καταλήγοντας στην δοκό.
 Στις καθυστερήσεις του ματς ο Καράμπελας έβγαλε μόνο του τον Νίνο στο σημείο του πέναλτι που δεν δυσκολεύθηκε να κάνει το 4-2.
 Καλύτεροι της Ολυμπιάδας, οι Χαραλαμπόπουλος,  Νίνος, Σπέρτος, Κυλίτσης, Μέτος ενώ από τον Ατρόμητο ξεχώρισαν οι Γκολόσι, Κούρτης Αθανασόπουλος.
Καλή η διαιτησία του Ορφανού( Φαγκρίδα- Αν αστασίου)
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ:Γουσγουνέλης, Μέτος, Κεντικελένης, Μαυράκης, Άννινος,Γκιάτης, Σπέρτος(90΄ Ξένος), Νίνος, Φιλόκι( 62΄ Καράμπελας), Χαραλαμπόπουλος, Κυλίτσης(90΄Φαρμακίδης)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:Γαβριηλίδης, Καθαρόπουλος, Μπουντούρης, Γκολόση, Μπαρέλης,Αθανασόπουλος, Ρούσι(83΄ Κωνστνατίνου)Τσακιράκης), Κουτσοδόντης, Καθαρόπουλος Α., Κούρτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου