Ο Εθνικός 3-0 την Δόξα Πειραιά



Kάτω από δρακόντεια μέτρα το ματς

 Εμφανώς ανώτερος ο Εθνικός επικράτησε της Δόξας Πειραιά με 3-0 στο γήπεδο της Νικαίας, σε ένα παιχνίδι που είχαμε αρκετά επεισόδια, όμως η ισχυρή αστυνομική δύναμη τόσο εντός όσο κι εκτός, αποκατέστησαν την τάξη.
Περίπου 400 φίλαθλοι στην συντριπτική πλειοψηφία φίλαθλοι του  Εθνικού παρακολούθησαν το αγώνα )παρά την καταρακτώδη βροχή.
Πρίν το παιχνίδι υπήρξαν  επεισόδια έξω από το γήπεδο ( όταν ήρθε η αποστολή του Εθνικού)που όμως δεν έλαβαν συνέχεια λόγω παρέμβασης της αστυνομίας.
Από νωρίς ο Εθνικός έδειξε τις διαθέσεις του και στο 6ο λεπτό ο Λύγκος άνοιξε το σκορ, μετά από ωραία ενέργεια  Γκορόγια.
 Στο 17΄ σε κόρνερ της Δόξας ο Ξενιτόπουλος φαίνεται να βρήκε την μπάλα με το χέρι, με τους παίχτες και τους παράγοντας να ζητούν πέναλτι, και μάλιστα να έχουμε μεγάλη ένταση στις εξέδρες, για να χρειασθούν να επέμβουν τα ΜΑΤ.
Το 0-2 έγινε στο 36, όταν ο Τσαραούσης έβγαλε σέντρα και ο Σάμιος με προβολή έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του.
Τρία λεπτά μετά την  έναρξη της επανάληψης ο Εθνικός έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Γκορόγια.. ενώ στην συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε.
 Το 0-3 έγινε από τον Λύγκο με εξαιρετική ατομική ενέργεια στην εκπνοή της αναμέτρησης.
Καλή η διαιτησία της Λαμπαδαρίου ελέγχεται για την φάση του 17΄ .
ΔΟΞΑ : Κωνσταντινίδης, Σορώτος(83΄ Πανοηλίας), Δρίβας(46΄ Νομικός), Παπαιωάννου Δ., Πικραμένος, Κουβαράκης,Τσότσογλου(70΄ Καλογερόπουλος) Τσιμπλάκης, Βεκρής, Κουβάτσος, Γκιόκα.
ΕΘΝΙΚΟΣ:Ανδριόλας, Τσαραούσης, Μπενάς, Κάνδιας, Ξενιτόπουλος(46΄Γαλάνης), Γιουβανέλης, Χαλιμούρδας, Σάμιος, Γκορόγιας(79΄Παυλόπουλος),Λύγκος, Σταφσουλάι(70΄Αθανασόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου