Ο Αιολικός έσπασε το αήττητο της Κηφισιάς



Επιτέλους νίκη για τον Αιολικό, και μάλιστα απέναντι στην αήττητη μέχρι χθές Κηφισιά με 1-0 στο σημερινό εξ΄ αναβολής παιχνίδι  του 8ου ομίλου –που σημειωτέον είχε αναβληθεί δύο φορές.
 Μια νίκη που δίνει ανάσες στην ομάδα της Μιτυλήνης στην μάχη της παραμονής, ενώ αντίθετα η Κηφισιά έχασε την ευκαιρία να περάσει μόνη πρώτη στην κορυφή, αφού παρέμεινε 1 πόντο πίσω από το πρωτοπόρο Αιγάλεω.
 Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 23΄ο Γκόντζος με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Μίχου.
 Από εκεί και πέρα πίεσε η Κηφισιά κι έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τον Βέρμπη, στο 43΄ και τον Κάρο στο 45΄ , στο 49΄ με τον Παααδόπουλο, ωστόσο ο Αιολικός με μαζική άμυνα, και κάποιες σποραδικές αντεπιθέσεις στο τελευταίο 30λεπτο κράτησε το σπουδαίο 1-0.Kαλός ο διαιτητής  Μιχαληλίδης  με βοηθούς την Γκούσαρη και τον Φλώτσιο από τη Βοιωτία.
ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Σουτζόγλου, Αλευράς, Μουτζούρης, Τσαρτσίδης, Βαξεβάνης, Μίχος, Πετρουζέλλης, Κροτσίδας(90΄ Οψιμούλης), Γκόντζος(76΄Καλιμάντζαρος), Μάντζιος, Παπαδόπουλος(70΄ Καδής)
 ΚΗΦΙΣΙΑ: Κόλλιας, Τεγούσης(58 ΄Στέργιος), Καραμπάς, Έσλερ, Χέλης, Ντούμας, Κορακάκης, Τριανταφυλλίδης(46΄ Παπαδόπουλος), Βέρμπης, Γκουτσούλας(74΄ Χίσο), Κάρος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου