Με σούπερ Πασχάλη η Αίγινα 2-1 στον Ήφαιστο

Στην 5η θέση της βαθμολογίας αναριχήθηκε η Α.Ε. Αίγινας Σαρωνικός μετά το εκτός έδρας 2-1 επί του Ηφαίστου, που τελευταία βρίσκεται σε κατήφορο..
 Πρωταγωνιστής για την ομάδα της Αίγινας ο νεαρός Τάσος Πασχάλης ο πρώτος σκόρερ της Α.Ε. Αίγινας που σημείωσε και τα δύο γκολ της ομάδας του.
 Μέτριο το α΄μέρος, με λίγες φάσεις, ωστόσο στην επανάληψη  είχε 3 γκολ,  πέναλτι, δοκάρια.

 Ο Ήφαιστος κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 54΄ με κεφαλιά του Βυργιώτη  μετά από εκτέλεση φάουλ του Χολέβα, όμως ο Πασχάλης στο  61΄με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος σε αντροπή του από τον Κυριάκο σημείωσε το 1-1.
Στο 66΄ σούτ του Γιαννούλη βρήκε την δοκό του Ηφαίστου, κι από κοντά ο Πασχάλης έγραψε το 1-2.
 Πάντως ο Ήφαιστος  άγγιξε την ισοφάριση στο 78΄όταν κέρδισε πέναλτι σε αντροπή του Δεληγιαννίδη από τον Πάλλη, όμως ο Μπακομήτρος απέκρουσε το πέναλτι του Παπαδόπουλου.
 Ο Πασχάλης  είχε δοκάρι στο 69΄ σε εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 85΄'έπιασε κεφαλιά που απέκρουσε ο γκολκήπερ Κυριάκος, και η δοκός.
 Εκτός του κορυφαίου Πασχάλη από την Αίγινα ξεχώρισαν οι Γιαννούλης, Καλαφάτης, Λούβαρης,και ο γκολκήπερ Μπακομήτρος.
 Από τον Ήφαιστο οι  Δεληγιαννίδης, Πουγούνας, Κυριάκος, Βυργιώτης
 Αρκετά καλκή  η διαιτησία του  Δριτσάκη.
 ΗΦΑΙΣΤΟΣ : Κυριάκος,. Λαουτάρης(75΄ Σπαρίδης), Ντζούρας,( 88΄ Πέκος), Πατσαλιάς, Τσίρμπας, Παπαδόπουλος, Παραμπάτης(64΄ Καραμάνης), Χολέβας, Δεληγιαννίδης, Πουγούνας,
 Βυργιώτης.
 Α.Ε. ΑΙΓΙΝΑΣ: Μπακομήτρος, Κλώνος, Μπακομήτρος Α., Λούβαρης, Πάλλης, Καλαφάτης, Πασχάλης, Γιαννούλης(90΄ Καραγιάννης), Γκοτσούλας(53΄ Δελής), Μπιζιώτας, Ζάρκας(80΄ Σκουλαρίκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου