Ο Θησέας "γκρέμισε" τον Κορυδαλλό

Ένας ψυχομένος Θησέας πήρε μεγάλη νίκη μέσα στον Κορυδαλλό και συγχρόνως έσπασε και το αήττητο της έδρας του Κορυδαλλού, τον οποίο κέρδισε με 2-1.
 Ο Θησέας που πρίν λίγες μέρες πρίν είχε  νικήσει και τον Προφ.Ηλία, από την άλλη ο Κορυδαλλός προβλημάτισε με την  εικόνα του.
 Στο 27΄ο Βέττας έχασε μεγάλη ευκαιρία στέλνοντας την μπάλλα στο οριζόντιο δοκάρι του Καρακώστα,
όμως στο 35΄μετά από ωραίο συνδυασμό των παικτών του Θησέα ο Καλαιτζόγλου πλάσαρε από πλάγια τον Κουλούρη κάνοντας το 0-1.
Καλή  ευκαιρία στο 40΄ όταν ο Τσιμιλιώτης βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Καρακώστα με τον τελευταίο να σώζει την ομάδα του από την ισοφάριση, αλλά στις καθυστερήσεις του α΄ μέρους από εκτέλεση φάουλ του Παπαδάκη ο Χατζηλίας με κεφαλιά έκανε το 1-1..
Στο 72ο λεπτό ο Τσιμπούκας με ωραία προσπάθεια έβαλε ένα παλικαρίσιο γκολ δίνοντας στον Θησέα τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, συγχρόνως όμως δέχτηκε και την κόκκινη κάρτα από τον κ. Ορφανό αφού έβρισε μπροστά στο πάγκο των γηπεδούχων.
Τέλος στο 85΄και  πάλι ο Καρακώστας έσωσε τον Θησέα από το πλασέ του Χατζηλία.
 Πολύ καλή η διαιτησία του Ορφανού (Τατσίνας και Κιούσης)
ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ : Κουλούρης, Καραουλάνης (60’ Λεκάκης), Κατσακούλας, Νικολάτος, Ψυχίδης, Μάρθας (14’ λ.τρ. Τσέκερης), Καστρινόπουλος (70΄ Μανιουδάκης), Παπαδάκης, Χατζηλίας, Βέττας, Τσιμιλιώτης
ΘΗΣΕΑΣ : Καρακώστας, Δαμίγος, Τσώνης, Κουκουβίνος, Τζεγιαννάκης, Ντούκα, Χαιρέτας (85’ Γεωργόπουλος), Κούβαρης, Τσιμπούκας, Καλαιτζόγλου, Δερμιτζόγλου (80’ Κατρισιώσης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου