"Εύκολα και καθαρά" οι Τράχωνες 2-0 στην Ελευσίνα

 Τεράστιο διπλό για τους Τράχωνες στην Ελευσίνα  με 2-0 επί του Πανελευσινιακού, μιά νίκη που φέρνει την ομάδα του Αλίμου, πολύ κοντά στο όνειρο της Β΄'  Εθνικής.
Μιά νίκη   απόλυτα δίκαιη, αφού ειδικά στο α΄ μέρος οι Τράχωνες ήταν  χάρμα ιδέσθαι, χάνοντας μάλιστα ευκιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

 Οι Τράχωνες «καθάρισαν» τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο, με τον Γούλα να ανοίγει το σκορ στο 11’ με κεφαλιά μετά την εκτέλεση κόρνερ του Μπραντάν, ενώ στο 34’ ο Σαγανάς εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κουμπαρούλη, πάσαρε στον Μπραντάν και ο τελευταίος με ωραίο πλασέ πέτυχε το 0-2.
 Ο Σαπαλίδης στην συνέχεια ΄ςχασζε δύο μοναδικές ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ
ενώ στην επανάληψη, ο Πανελευσινιακός προσπάθησε να αλλάξει το σκηνικό της αναμέτρησης, έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες με τους Κουσκουνά, Ρούσεφ και Σουλελέ, ωστόσο γκολ δεν ήλθε για τους «σταχυοφόρους», που υποχώρησαν στη δεύτερη θέση.
Καλή η διαιτησία του Γκράνα ( Ξάνθης) 
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Τσαλκιτσίδης, Στουρνάρας, Κοκκίνης, Κουμπαρούλης (66’ Μιχελής), Παπαπαναγιώτου, Ριζογιάννης (37’ Σουλελές), Μακρίδης, Κωνσταντινίδης (56’ Κρολ), Ρούσεφ, Κουσκουνάς, Δουκάκης.
ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Λέτσο, Κάρδαρης, Βουρλούμης, Δάρρας, Γαβριήλ, Καραμέρης, Γούλας, Μπραντάν (64’ Μπούκουρης), Καλλιπολίτης (86’ Μανωλιάδης), Σαπαλίδης, Σαγανάς (85’ Δριμούσης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου