Το πήρε ο Πανερυθραικός στην Αθήνα

 Ο Πανερυθραικός στέφθηκε κυπελλούχος της ΕΠΣΑθηνών  κερδίζοντας στον σημερινό τελικό της Ριζούπολης  την Α.Ε. Ηρακλείου με 1-0.
  Η ομάδας της Νέας Ερυθραίας είχε καλύτερη εικόνα στο παιχνίδι, χάνοντας 2-3 καλές  ευκαιρίες, εν αντιθέσι με την ομάδα του Ηρακλείου που ναι μεν στην επανάληψη ισορόπησε ωστόσο δεν έγινε απειλητικό. ωστόσο 0-0 έμεινε ως το τέλος του
πρώτου μέρους.Η φάση που έκρινε τον τελικό έγινε στο 74’. Ο Αντωνιάδης βρέθηκε στη μεγάλη περιοχή και «τσίμπησε» την μπάλα προ του Πετρίτση, ο οποίος τον ανέτρεψε και ο διαιτητής υπέδειξε την εσχάτη των ποινών. Ο τερματοφύλακας του Πανερυθραϊκού, και μόνιμος εκτελεστής των πέναλτι, Μολφέσης νίκησε τον Θεοδωρίδη από την άσπρη βούλα και σημείωσε το γκολ που  έδωσε το τρόπαιο στον Πανερυθραϊκό, αφού ως το τέλος η ΑΕ Ηρακλείου δεν μπόρεσε να αντιδράσει.
Με τη λήξη του αγώνα οπαδοί της ΑΕ Ηρακλείου μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκαν με απειλητικές διαθέσεις προς αυτούς του Πανερυθραϊκού δύο τρείς από αυτούς αρχικά ξέφθυγαν καοι πέταξαν  καπνογόνα κατά των φιλάθλων ωστόσο η επέμβαση μιας διμοιρίας των ΜΑΤ που ήταν στη Ριζούπολη απέτρεψε ενδεχόμενη σύγκρουση. Ακολούθησε ρίψη αντικειμένων, αλλά στη συνέχεια με την παρέμβαση των παικτών του Ηρακλείου τα πνεύματα ηρέμησαν.
 Σωστή η απόφαση του διαιτητή  Χαράλαμπου Καλογερόπουλου για τον καταλογισμό του πέναλτι, όμως του έφυγαν κάποια φάουλ  - βοηθοί οι Γιάννης Τουμπακάρης και Νίκος Χαρίτος.
 Με υπόδειξη του τελευταίου ακυρώθηκε τέρμα που σημείωσε στο  4΄  ο Παπάζογλου ως οφ- σάιντ
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Μολφέσης, Τριανταφύλλου, Γκριτζάς, Σαξανίδης, Γκόλιας, Χατζής, Κοπάνη (56’ Αδρακτάς), Λάσκαρης, Τσίπρας (92’ Μίκος), Αντωνιάδης (84’ Μπαστέας), Παπάζογλου.
ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Θεοδωρίδης, Διγενής, Πετρίτσης, Ψαρρής, Τζιωρτζιόπουλος, Μπέρμπεκ, Μέρτκολα (48’ Θεοδωρακάτος), Κατσούλης (65’ Πρασσάς), Γολίδης (31’ Χούρος), Καφετζής, Λαναράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου