Ο Φαληρικός 3-1 απέκλεισε τον Ίκαρο

Σούπερ έκπληξη στο Κύπελλο του Πειραιά , όπου ο ψυχωμένος Φαληρικός απέκλεισε τον πολύ δυνατό φέτος Ίκαρο Καλλιθέας, τον οποίο κέρδισε με 3-1.
 Η ομάδα του Πάρη Σταμπουλίδη πήρε μιά παλικαρίσια πρόκριση, επιβεβαιώνοντας, ότι το κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων.

 Έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι στο Π. Νικολαίδης, με τον Φαληρικό να αιφνιδιάζει τον Ίκαρο και να ανοίγει το σκορ στο 12΄ με κεφαλιά του Κιουράνη μετά από σέντρα του Μπάρλη.
 Ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Κουρούνης εκτέλεσε ένα φάουλ, που δεν φαινόνταν ότι θα ανησυχήσει τον γκολκήπερ του Ικάρου, που έκανε λάθος  εκτίμηση για να γραφεί το 2-0.
 Από εκεί και πέρα ο Ίκαρος έλεγξε πλήρως τον αγώνα πίεσε ασφυκτικά τον Φαληρικό, χωρίς ωστόσο στο α΄μέρος να δημιουργήσει την μεγάλη φάση.
Στην επανάληψη ο Ίκαρος έπαιξε τον Φαληρικό στο μισό γήπεδο, με τον Φαληρικό να κάνει μόνο σποραδικές αντεπιθέσεις.
 Σε τουλάχιστον τρείς φάσεις με τον Φουντουκίδη, τον Στούπη, και τον Μακρή ο Ίκαρος άγγιξε το γκολ, όμως ο εξαιρετικός γκολκήπερ Σταυράκογλου, ήταν  σε  σπουδαία ημέρα.
 Και σαν να μην έφθανε αυτό ο Φαληρικός στο 77΄  κατάφερε να κάνει το 3-0 με τον Μπαρλή, που έφυγε στην αντεπίθεση, και με σούτ από πλάγια θέση κεραυνοβόλησε τον Αθανασόπουλο.
Ο Ίκαρος μείωσε στο 87΄με πλασέ του Γεωργίου, και λίγο έλειψε να κάνει 3-2 στο 89΄ όταν ο Φουντουκίδης έκλεψε την μπάλα από τον γκολκήπερ Σταυράκογλου, αλλά απέτυχε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
 Από τους νικητές που δεν είχε υστερήσαντας, υπέρτεροι ο γκολκήπερ Σταυράκογλου,οι Κιουράνης, Μεγαλοικονόμου, Μπαλής, Δημόπουλος, ενώ από τον Ίκαρο που μάλλον υποτίμησε τον αντίπαλο του  ξεχώρισαν οι Γεωργίου,Φουντουκίδης
 Αρκετά καλή η διαιτησία του Κωνσταντακόπουλου( Γαλάνη - Κεφαλιάκου), σε ένα παιχνίδι καθόλου εύκολο.
 ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Σταυράκογλου,Καραμάνογλου,(88 Λάζη), Δημόπουλος, Φραγκόπουλος, Κιουράνης, Κουρούνης, Μεγαλοικονομου, Κουτσαναμέντος(90΄ Μαλλιαρός), Σταυράκογλου Ε, Μπαρλής, Μπάλα(64΄Κοβάνης)
ΙΚΑΡΟΣ:Αθανσόπουλος Φέκος, Μακρής Ν.( 82΄ Σκούρτας),  Εμμανουήλ, Γρηγοριάδης, Ομεράι, Γεωργίου, Γονατάς( 46΄ Μακρής Θ.),Μ Αθανασόπουλος(81΄ Μυλωνάς), Στούπης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου