Πέρασε από την Χαραυγή η Α.Ε. Μ.Αετού /Ολυμπιάδας

Μεγάλη  νίκη για την Α.Ε. Μ. Αετού /Ολυμπιάδας με 1-0 επί της Χαραυγής, που πλέον   έκανε  αρνητικό ρεκόρ 5 συνεχόμενων ηττών.
 Οι Αμφιαλιώτες  εμφανώς καλύτεροι στο α΄ μέρος βρήκαν την Χαραυγή με σημαντικές ελλείψεις( Ηλιόπουλος,
Σιδηρόπουλος), ωστόσο στην επανάληψη οι γηπεδούχοι του Δημήτρη Αλειφεράκη , πίεσαν ασφυκτικά  την εστία του Γεωργόπουλου,  κι έχασαν μοναδικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν.
 Έγινε παιχνιδάρα στην Χαραυγή που  παρακολούθιησαν  περισσότεροι από 300  φιλάθλοι των δύο ομάδων μέσα σε  καλό κλίμα.
 Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 38΄ ο Διάκος με κεφαλιά μετά από  ενέργεια του Ίγκλι, ενώ πιό πρίν ο Πέρρος έχασε μοναδική ευκαιρία.
 Στην επανάληψη, στο 61΄ ο  νεαρός Φασιλής  μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ πρό του Γεωργόπουλου, εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδi του νεαρού Σταύρου στο 74΄ βρήκε  στην οριζόντια δοκό του πορτιέρο της Α.Ε. Ολυμπιάδας που επενέβη σε άλλες δύο περιπτώσεις σε σούτ του Φασίλη,  από καλές θέσεις.
 Στο 80΄ ο Φασιλής και πάλι πρό του Γεωργόπουλου προσπάθησε να εκβιάσει για πέναλτι , κι όιχι να πλασάρει όπως εύκολα θα μπορούσε χάνοντας ακόμη  σπουδαία ευκαιρία για την ομάδα της Χαραυγής
Η φιλοξενούμενοι  στο β΄ μέρος είχαν μιά κοντινή κεφαλιά του Κοτσιοβού στο 72΄ που έφυγε άουτ, κι ένα μακρινό σού του Πέρρου από πλάγα θέση που βρήκε την οριζόντια δοκό του Καλληγιαννίδη στο 85΄
 Αρκετά καλή η διαιτησία της  κας Λαμπαδαρίου
 Α.Ε.ΧΑΡΑΥΓΗ: Καληγιαννίδης,Μανώλης Μύρκος, Αθανασίου Ροδίτης, Κατσούλας(72΄ Ρέπας), Γρούνης, Μαρμαρίδης, Τζανάκης, Κεσανίδης,  Φασιλής, Γκογκούδης ( 72΄ Σταύρου)
 Α.Ε. Μ.ΑΕΤΟΥ /ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ: Γεωργόπουλος, Γρηγοράκος ( 67΄ Τόρα),Ίγκλι,Κοτσοβός, Τρουμπούνας,Μαντούβαλος Διάκος, Μελαμπιανάκης,Αντωνίου ( 81΄ Δερμάτης), Πέρρος,Αχλαδιώτης 21΄ λ.τρ  Μιχαλάς) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου