Μηδενισμός για το κεφαλοκλείδωμα!!

 Πρόστιμο 1.167  ευρώ σε Προοδευτική!
Χοντρές τιμωρίες από την Πειθαρχική της ΕΠΟ η οποία δείχνει αποφασισμένη να μην αφήσει ατιμώρητο κανένα κρούσμα βίας.
 Έτσι λοιπόν σήμερα η Πειθαρχική Επιτροπή  τιμώρησε με αφαίρεση τριών βαθμών τον Ερμή Ζωνιανών, πρόστιμο 2.000 ευρώ, αλλά και ποινή διεξαγωγής 2 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, για τα επεισόδια στο φιλικό αγώνα της 24/9 Εργοτέλης - Ερμής Ζωνιανών.

 Στον Εργοτέλη επιβλήθηκε  πρόστιμο  9.000 ευρώ, στον προπονητή του Τάκη Γκώνια  ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα μήνα  πρόστιμο 2.000.
 Να θυμίσουμε ότι στο τέλος εκείνου του επεισοδιακού φιλικού ο προπονητής του Εργοτέλη κ. Γκώνιας ήρθε στα χέρια με τον πρόεδρο του Ερμή Ζωνιανών,  Γιάννη Κάββαλο, οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια  με τον πρόεδρο του Ερμή να κάνει κεφαλοκλείδωμα  στον Γκώνια.
Από εκεί και πέρα  πρόστιμο 2.000 ευρώ επιβλήθηκε στην Παναχαική για την συμπεριφορά φιλάθλων της στον αγώνα με την Αναγ. Καρδίτσας, και τέλος πρόστιμο 1167 ευρώ  στην Προοδευτική για την συμπεριφορά των φιλάθλων της( καπνογόνα, κροτίδες κλπ) στον αγώνα με τον Ιωνικό.
 Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η νέα  ΕΠΟ και γενικότερα η αθλητική ηγεσία θα σκληρύνει ακόμη περισσότερο την στάση της σε θέματα βίας, και μάλιστα ειδικά ομάδες  Γ΄ Εθνικής θα κινδυνέψουν  ακόμη και με αποβολή από το πρωτάθλημα, άλλωστε ήδη υπάρχει περίπτωση ομάδας που ενδεχομένως να αντιμετωπισθεί με ποινή τέτοιας κατηγορίας ήδη..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου