Η Προοδευτική 1-0 στο Κερατσίνι

Σπουδαία εκτός έδρας  νίκη για την Προοδευτική με 1-0 επί του Κερατσινίου στο Σχιστό, μπροστά σε περίπου 700 φιλάθλους των δύο ομάδων.
 Μιά επιτυχία που όχι μόνο διατηρεί τους Κορυδαλλιώτες στην κορυφή, αλλά και τους δίνει μαξιλαράκι 2 βαθμών από Εθνικό, Διαγόρα που ακολουθούν.

 Έγινε μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, με τις δύο ομάδες, να δίνουν έμφαση  στην διαφύλαξη του μηδέν στην άμυνα, ωστόσο η Προοδευτική, έφθασε στην νίκη χάρη στο γκολ που σημείωσε στο 74΄ λεπτό ο Καλιτζίδης.
 Ο αριστερός ακραίος αμυντικός της Προοδευτικής έπιασε   ένα σούτ έξω από την μεγάλη περιοχή όχι ιδιαίτερα δυνατό  σούτ, όμως η μπάλα έσκασε μπροστά από τον Μπώτο για να τον ξεγελάσει  και να καταλήξει στα δίχτυα μέσα σε αποθέωση από τους 250 φιλάθλους της Κορυδαλλιώτικης ομάδας.
Όπως είπαμε το παιχνίδι ήταν αμφίροπο, χωρίς πολλές φάσεις  μπροστά από τις δύο εστίες.
Στο 16΄ ο Καλαιτζίδης έπιασε ένα καλό σούτ που   απέκρουσε ο Μπώτος, ενώ στο 25΄ ο Διάκος από το ύψος της μεγάλης περιοχής  έπιασε ΄ένα χλιαρό σούτ που έφυγε άουτ.
Στο 30΄ ωραία ατομική ενέργεια του Καλογιάννη από τα δεξιά μπήκε στην μικρή περιοχή  της Προοδευτικής από τα πλάγια, γύρισε την μπάλα στην καρδιά της άμυνας των βυσσινί, όμως δεν βρέθηκε κανείς επιθετικός του Κερατσινίου στην πορεία της μπάλας.
Στην επανάληψη πέραν της φάσης του γκολ ουσιαστικά δεν είχαμε κλασική ευκαιρία, πέραν της στιγμής του 70΄ όταν οι αμυντικού του Κερατσινίου πρόλαβαν τον Βλάχο που ήταν σε πλεονεκτική θέση.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Μπαιρακτάρη( Αθηνών)
 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Μπώτος, Τσουβαλτσίδης,Σκεντεράι( 82΄ Βατής), Μπατής,  Σιγάλας, Λίτσης(80΄ Σιάνος), Ντούλιας(77΄ Γιακούμπι), Διάκος( 66΄  Γκιάτης), Μπερνιδάκης, Καλογιάννης, Πασαλίδης
 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ:Μπαντίκος, Πολιανίδης, Καλαιτζίδης, Ζίζηλας, Παπανικόλας,  Μάρης, Βλάχος, Μπέλερης, Κουιρουκίδης( 78΄ Χρήστου), Ντάλλας ( 57΄ Κανελλόπουλος, Δηλαβέρης ( 83΄ Ζαχαράτος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου