Και Τσιλιγγίρη ο Εθνικός!!

Νέα σημαντική μεταγραφική κίνηση για τον Εθνικό,  καθώς απέκτησε τον μεσοεπιθετικό Ηλία Τσιλιγγίρη που πέρυσι αγωνίσθηκε στον Αήττητο Σπατών, αναλύτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος αναφέρει:
Η διοίκηση του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. ανακοινώνει την απόκτηση του Ηλία Τσιλιγκίρη. 
Ο 31χρονος (03.10.1987) μεσοεπιθετικός αγωνίσθηκε την παρελθούσα αγωνιστική περίοδο στον Αήττητο Σπάτων, ενώ στο παρελθόν έχει επίσης αγωνισθεί σε: Θρασύβουλο (Β΄εθνική), Απόλλων Σμύρνης (Football League και Super League), Ολυμπιακό Βόλου, Αιολικό, Α.Ε.Λ. και Παναιγιάλειο. 
Ηλία, καλώς ήλθες στην οικογένεια του Εθνικού! ΅"
 
Έμεινε και ο Λεωνιδόπουλος
΄Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής από το υπάρχον ρόστερ ανανέωσε την συνεργασ'ία με τους Πειραιώτες,πρόκειται για τον Νάσο  Λεωνιδόπουλο
 Ο 22χρονος μέσος (03.06.1996) ο οποίος είχε 9 συμμετοχές κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, συμφώνησε με την Διοίκηση του συλλόγου και έτσι θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα του Εθνικού για 5η συνεχή χρονιά.
 Πρεμιέρα σήμερα

Παράλληλα, υπενθυμίζεται πως σήμερα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για τη νέα περίοδο, στο γήπεδο των Τραχώνων στον Άλιμο, ωρα 19:00, η οποία και θα είναι ανοικτή για τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου