Η Θύελλα Καμαρίου 2-1 καθάρισε τον Εθνικό

 Χωρίς νίκη για 4η αγωνιστική παραμένει ο Εθνικός, οποίος ηττήθηκε αυτή  την φορά από την Θύελλα Καμαρίου με 1-2, και πλέον τα πράγματα γίνονται εξαιρετικά δύσκολα για τους Πειραιώτες.
Η Θύελλα εξαιρετική στο α΄ μέρος άφησε άναυδο τον Εθνικό καθώς προηγήθηκε με 2-0 χάρη στα τέρματα που πέτυχαν ο Αργυρίου στο 29 και ο Καραλής στο 36.
Και ενώ όλα έδειχναν ότι θα έφταναν σε ένα εύκολο εκτός έδρας «τρίποντο» το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ανέτρεψε την κατάσταση, αφού πολύ γρήγορα ο Εθνικός κατάφερε να μειώσει το σκορ στο ξεκίνημα της επανάληψης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Διάκου που κέρδισε ο Γκέτσι σε ανατροπή του από τον  Γεωργιάδη.
Το γρήγορο γκολ για τους γηπεδούχους τους ανέβασε την ψυχολογία ενώ πολύ γρήγορα η Θύελλα έμεινε και με δέκα παίκτες μετά από δεύτερη κίτρινη στον Μαλάι, στο 54΄ .
 Η αριθμητική υπεροχή για τον Εθνικό έφερε πολύ μεγαλύτερη πίεση στα καρέ του Ανδριόλα αλλά η άμυνα της Θύελλας άντεξε μέχρι το τέλος, παρότι στα τελευταία λεπτά αγωνίστηκε και με εννιά παίκτες λόγω αποβολής πάλι με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Γεωργιάδη!
ΕΘΝΙΚΟΣ: Βουτσινάς, Νταούλιας, Δημακάκος, Ευαγγέλου, Μουσταφίδης, Σκεντεράι, Γκέτσι, Διάκος, Κατσέρης (46′ Μουδούρογλου), Πολίτης (86′ Κούρτι), Λαμπράκης (46′ Σαραντόπουλος)
ΘΥΕΛΛΑ: Ανδριόλας, Ερρίκος, Γεωργιάδης, Παπαζαχαρίας, Αρκούδας (68′ λ.τρ. Μαντούσης), Μαλάι, Ζέλο, Σιμιτσής, Αργυρίου (80′ Ηλιόπουλος), Καραλής (58′ Ντινιωτάκης), Φύτρος (46′ Τουγουντζόγλου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου