3Χ3 ο Καραβάς 1-0 τους Νέους Ευγένειας

Τα βρήκε σκούρα ο Καραβάς, απέναντι στο εξαιρετικό συγκρότημα των Νέων Ευγενείας, ωστόσο πήρε την πολύτιμη νίκη με 1-0, μετρώντας 'έτσι το 3Χ3.
 Βεβαίως ο Καραβάς ήταν ανώτερος έχασε σημαντικές ευκαιρίες, για να πάρει το τρίποντο χάρη στο γκολ που
σημείωσε ο γκολεαδόρ Σταμάτης Σαπαλίδης στο 47΄ με καρφωτή κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Ξενιτόπουλου
Στο 69’ σουτ του Σαπαλίδη βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 89’ ο Σαπαλίδης φάτσα με τον Κατσικώστα  αστόχησε στέλνοντας την μπάλα άουτ. .
Οι Νέοι Ευγένειας παίζοντας ψυχωμένα και με αντιπιθέσεις λίγο έλειψε να κάνουν την ζημιά στις καθυστερήσεις, όμως ο Μώτος απέκρουσε σε κόρνερ το πλασέ του Σκουλουδάκη.
 Ο Καραβάς ζήτησε πέναλτι στο 2΄ σε ανατροπή του Καστράτι από τον Ζαμπέτη , αλλά ο ρέφερι  Κουζούμης έδωσε συνέχεια  στο παιχνίδι….
ΚΑΡΑΒΑΣ: Μώτος, Κερίμ,Ξενιτόπουλος, Καρακώστας ( 26’ λ.τρ. Ζαχαράτος) , Αναγνωστόπουλος, Νικολακόπουλος, Κατσικιάς, Χονδρουδάκης( 72’ Μιρντίτα ) , Σαπαλίδης , Μπιλίμπασι( 66’ Μπεσού) , Καστράτι( 84’ λ.τρ. Παπανικολάου)
ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ: Κατσικώστας , Κουρπάς ( 72’ Κωνσταντίνου ) , Γκανίδης , Σκουλουδάκης, Ζαμπέτης( 73’ Σπανόπουλος), Τραμουντάνας, Αβράμης , Πετρόχειλος, Καριντζαΐδης, Πετρίδης ( 61’ Τριανταφύλλου) , Τσιάνος( 61΄Τρουμπούνας )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου