Παλικάρι ο Ερμής, μεγάλη πρόκριση στο Μοσχάτο

Παλικαρίσια πρόκριση στους "4" του κυπέλλου, για τον εφτάψυχο Ερμή Κορυδαλλού μετά το 0-0 που πήρε στο Μοσχάτο απέναντι στην τοπική ομάδα την οποία είχε κερδίσει μάλιστα στο παιχνίδι του α΄ γύρου με 3-2.Ο Ερμής παίζοντας ψυχωμένα, άξιζε
ακόμη και την νίκη απέναντι στο Μοσχάτο που δεν έπεισε.
Το Μοσχάτο απείλησε στο 28΄ όταν  ο Ψυχογιός εκτέλεσε φάουλ , η μπάλα βρήκε το κεφάλι αμυντικού στο τείχος και στη συνέχεια βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και κατάληξε κόρνερ. Στην αμέσως επόμενη φάση  η κεφαλιά του Γαβαλά βρήκε το κάθετο δοκάρι.
Στο 31’ ο Θεοδοσίου μπήκε  γρήγορα  στην περιοχή του Μοσχάτου , ανατράπηκε από τον Σταύρου αλλά ο διαιτητής αντί για πέναλτι έδειξε κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Ερμή για θέατρο…..
Στο 34’ το σουτ του Θεοδοσίου  μπλόκαρε ο Γιώρας , ενώ στο 40’ μόνος του ο Καλόφωνος σούταρε απελπιστικά άουτ  και στο 41’ το σουτ του Βύρη βρήκε το κάθετο δοκάρι.
 Το Μοσχάτο προσπάθησε και πάλι, ωστόσο ήταν φλύαρο με τον Ερμή να βγαίνει φωτιά στις αντεπιθέσεις.
Στο 51’ το σουτ του Μέκη Ομάρ απέκρουσε στη γραμμή ο Φιαμέγκος  ενώ στο 76’ και στο 84’ τα σουτ του Καλόφωνου από πλεονεκτική θέση πέρασαν μόλις άουτ .
Για το Μοσχάτο  η πιό καλή στιγμή ήταν στο 77’  όταν ο Βινίσιους έκανε τη  σέντρα , αλλά ο Ψυχογιός για κλάσματα του δευτερολέπτου δεν πρόλαβε για να προωθήσει την μπάλα στα δίκτυα.
 Στο 78’ όταν ο διαιτητής Λεμπέσης έδειξε κίτρινη κάρτα στον Πουλάκη , αυτός την πέταξε από τα χέρια του ρέφερι  στο έδαφος με αποτέλεσμα να δει την κόκκινη και να αφήσει το Μοσχάτο με 10 παίχτες.
Με λάθη η διαιτησία του Λεμπέση σε βάρος και των δυο ομάδων . 
ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Γιώρας, Σταύρου Γαβαλάς ( 51΄Μανιδάκης) , Μπέρτζος, Φιαμέγκος, Κορνελάτος, Ψυχογιός( 87’ λ.τρ. Παυλάκης) , Μπιλίμπασι, Ευθυμιάδης(72’ Φαναρίτης) , Βινίσιους, Νιζάμης( 61’ Πουλάκης) .
ΕΡΜΗΣ : Βάτζιος, Μικρούλης, Αντωνίου, Καλιακούδας, Θεοδωρόπουλος, Κολοβός, Μέκη Ομάρ  (91’ Κιούκου) , , Καραγιάννης, Καλόφωνος( 93’ Μανώλακος) , Βύρης(90’Σενάι), Θεοδοσίου ( 86’ Μπούρας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου