Επιβλητικός ο Εθνικός 3-0 στη Σαλαμίνα

 Επιβλητικός ο Εθνικός κέρδισε με χαρακτηριστική ευκολία τον Αίαντα στο


κατάμεστο γήπεδο  των Αμπελακίων με 3-0.

 Η νίκη των Πειραιωτών δεν  χωρά αμφισβήτηση ώστε ο τοπικός Αίντας ήταν  από νωρίς σε δύσκολη θέση  αφού είχε να διαχειρισθεί και τις

σημαντικότατες  απουσίες 5 βασικών  του ποδοσφαιριστών

 Ισορροπημένο στο ξεκίνημα του το παιχνίδι, ωστόσο ο Βραζιλιάνος Φερναντίνιο άνοιξε το σκορ στο 11΄ με  ωραία κεφαλιά μετά από σέντρα του Ζωγραφάκη. 

Στο 14΄  ένα καλό σουτ του Σάμιου βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτύων, ενώ τρία λεπτά αργότερα, σουτ του Σαρηγιάννη πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Εθνικού, όπως και στο 34΄ σούτ του Λέκα.

Στο 41΄ο Σάμιος  από θέση τετ α τετ πλάσαρε άουτ, όμως τέσσερα λεπτά αργότερα  με ωραία κίνηση και σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0 για τον Εθνικό.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και στο δεύτερο μέρος , στο 53΄  ακυρώθηκε γκολ του Θέου  ως οφ-σάιντ, όμως 5 λεπτά  μετά ο Σάμιος  με άψογο στυλ  και σουτ- έπειτα από σέντρα του Θέου έκανε το 0-3.

Χωρίς; προβλήματα η διαιτησία του Παναγιωτάρα( Αθηνών)

ΑΙΑΣ: Μανωλικίδης, Μπέκος, Λιάτος, Λεσάι, Μπανούσης, Κατίδης, Λέκκας, Στεφάνοβιτς, Μεζίνι, Σαρήγιαννης, Ζότο.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Μουζάκης, Νταούλιας (67΄Παπαγεωργίου), Ζωγραφάκης, Νικολόπουλος, Παντελίδης, Ντάφλας, Θέος (60 ΄Διάκος), Μπέλερης (67΄Χαρίτος), , Σάμιος (86΄Δώδας), Κώστας 67΄Λύγκος), Φερναντίνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου