Ισόπαλο το Πειραικό ντέρμπι

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το  Πειραικό ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον
Εθνικό και την Προοδευτική, στο γήπεδο των Αγ. Αναργύρων μπροστά σε  700 φιλάθλους των δύο ομάδων που αψήφισαν το δριμύ ψύχος.

 Η Προοδευτική μπήκε πιο δυνατά στο

παιχνίδι και άνοιξα το σκορ στο 10΄ με εκτέλεση πέναλντι του Κυριαζή, ενα πέναλντι που αμφισβήτησαν οι του Εθνικού.

Η Προοδευτική που ήταν καλύτερη στο α΄ μέρος απείλησε για ένα δεύτερο γκολ - στο 16΄ ο Μακρυγιάννης εκτέλεσε απευθείας φάουλ αλλά απέκρουσε ο Μουζάκης. 

 Στην επανάληψη ο Εθνικός ανέβηκε αισθητά, και πίεσε για την ισοφάριση  στο 47΄,  με σουτ του Κακοσίμου,δύο λεπτά αργότερα ο Φερναντίνιο έκανε το σουτ αλλά μπλόκαρε ο Χαλκίδης. 

 Η Προοδευτική στην  κόντρα άγγιξε το 0-2, στο 57΄, όταν ο Μακρυγιάννης βγήκε τετ α τετ  με τον γκολκήπερ ρου Εθνικού, αλλά απέκρουσε ο Μουζάκης.

Τελικά ο Εθνικός  έφθασε στην ισοφάριση στο 78΄ με ένα πρώην  Προοδευτικάνο τον Νίκο Μπέλερη, οποίος αξιοποίησε την  ενέργεια και την πάσα του Φερναντίνιο

Με λάθη η διαιτησία του Ζαχαρόπουλου() Ανατ. Αττικής), από τον οποίο έχουν παράπονα οι του Εθνικού.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Μουζάκης, Νταούλιας (71΄ Λύγκος), Ζωγραφάκης, Παντελίδης, Ντάφλας (72΄ Χαρίτος), Φερναντίνιο, Μπέλερης, Σάμιος (85΄Παπαγεωργίου), Θέος (60 ΄Λιάκος), Κακοσίμος, Νικολίλος

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Χαλκίδης, Αλεξίου, Δημακάκος, Πατσατζόγλου, Βοσνακίδης, Μεγαρίτης (62′ Μακρίδης), Τσαφταρίδης, Μακρυγιάννης, Κυριαζής, Θεοδωρίδης (70΄Νομικός), Όμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου