Η γκέλα της Αθήνας που θα τίναζε τα μπαράζ στον αέρα!!

 Απίστευτη γκέλα της Ε.Π.Σ.ΑΘΗΝΩΝ αναφορικά με τις ομάδες της που θα πήγαιναν στους αγώνες
μπαραζ για την άνοδο στην Γ΄ εθνική, ανέδειξε  καταγγελία Κρητικών  ομάδων που επίσης θα  αγωνισθούν σε αυτούς τους αγώνες.

 Συγκεκριμένα η Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ διεξήγαγε αγώνες κατάταξης ανάμεσα  στις πρώτες ομάδες των 4 ομίλων της Α΄ Κατηγορίας, για την ανάδειξη  της πρωταθλήτριας ομάδας και της Δευτεραθλήτριας ομάδας που θα συμμετάσχουν στους αγώνες μπαραζ.

     Μετά την ολοκλήρωση αυτών των 6 αγώνων ο ΆΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ αναδείχθηκε πρωταθλητής, ενώ η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  δευτεραθλήτρια ομάδα, όμως στην Αθήνα, προχώρησαν σε κλήρωση!!!  κάτι που αντιτίθεται στον ΚΑΠ  κι ανέδειξαν πρωταθλήτρια την ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, και δευτεραθλήτρια ομάδα τον ΑΡΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ κι έτσι δήλωσαν τις ομάδες στην ΕΠΟ για τους αγώνες μπαραζ.

 Βάση λοιπόν της κλήρωσης η πρωταθλήτρια ομάδα της Αθήνας έπρεπε να συμπεριληφθεί στον 8ο όμιλο, και η Δευτεραθλήτρια ομάδα( ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στον 7ο όμιλο( μαζί με την Πειραική Πρωταθλήτρια, τις 4 Πρωταθλήτριες ομάδες της Κρήτης, και την Πρωταθλήτρια της Δυτ. Αττικής.

 Η νομική   υπηρεσία της ΕΠΟ μετά την καταγγελία, διαπίστωσε την απίστευτη γκέλα της Αθήνας, και ζήτησε να  σταλθούν  η πρωταθλήτρια  και η Δευτεραθλήτρια της Αθιήνας ομάδα βάση του ΚΑΠ. και των όσων προβλέπει το άρθρο 20.

 Έτσι ο Άρης Πετρούπολης που αρχικά είχε τοποθετηθεί στον  7 όμιλο, τοποθετήθηκε στον 8ο όμιλο, ενώ η Δευτεραθλήτρια ομάδα ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ θα είναι η αντίπαλος της ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ στον 7ο όμιλο.

 Αντιλαμβάνεται κανείς τι θα γινόταν  αν είχαν ξεκινήσει τα μπαραζ, αφού του θέματος, ήταν γνώστες  τόσο στην Ελλάς Ποντίων, όσο και στον Βύζα Μεγάρων που  καιροφυλακτούσαν....

 Υ.Γ.Το θέμα  ήξεραν και οι ομάδες που  μετέχουν στον 8ο όμιλο..

 Για το αν θα ξεκινήσουν οι  αγώνες του ΣΚ; μπορούμε να ρίξουμε τα χαρτιά.. αφού πρόγραμμα δεν έχει ανακοινωθεί, αφού υπάρχουν θέματα με αρκετά γήπεδα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου