Κόλλησε η Προοδευτική και .. λαικά δικαστήρια

Δεν κατάφερε η Προοδευτική να κάμψει την αντίσταση του Μακεδονικού
που με σφιχτή αμυντική τακτική πήρε το 0-0.

 Η Προοδευτική είχε τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημα του, όμως δεν μπόρεσε να γίνει ιδιαίτερα απειλητική.

  Κορυφαία στιγμή του αγώνα για την Προοδευτική στο 27΄ όταν ο Νομικός  τετ- α-τετ με τον γκολκήπερ Γουναρίδη δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

     Λίγο αργότερα σε φάση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς Προοδευτικής για οφ- σάιντ που δεν σφυρίχθηκε ο Τσουκάνης βρέθηκε μόνος με τον γκολκήπερ Χαλκίδη, με τον τερματοφύλακα της Προοδευτικής να αποσοβεί τον κίνδυνο με διπλή προσπάθεια.

Στην επανάληψη η Προοδευτική πίεσε, χωρίς όμως να  δημιουργήσει τις ευκαιρίες που θα την έφερναν ,κοντά στο πολύτιμο τέρμα.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Χαλκίδης, Αλεξίου, Παρασκευόπουλος, Πατσατζόγλου, Ποτουρίδης, Νομικός (80′ Γκόγκα), Τσαφταρίδης (59′ Τσιάβος), Μακρυγιάννης (59′ Κυριαζής), Κρητικός, Μεγαρίτης (80′ Νάστος), Βοσνακίδης (76′ Όμο).

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Γουναρίδης, Χασάνογλου, Χατζηκωνσταντίνου, Δοξάκης, Τσιαμπάζης, Βασιλείου, Ουζούνογλου (85′ Κούφας), Μπρατσιάνι (90′ Γουνόπουλος), Γαρύφαλλος (66′ Τοπούζης), Λάλκοβιτς, Τσουκάνης (85′ Καράμπελας).


* Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, έφερε θύελλα αντιδράσεων  από τους φιλάθλους της Προοδευτικής που για τουλάχιστον μισή ώρα αποδοκίμασαν παίχτες και  προπονητή της Κορυδαλλιώτικης ομάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου