Επιστροφή στα σαλόνια για την Προοδευτική 2-1 την Παναχαική.

 Στην  Super Leauge 2 θα αγωνίζεται του χρόνου η Προοδευτική μετά την νίκη της με

2-1 επί της Παναχαικής εξασφαλίζοντας έτσι την 2η θέση ανόδου στους αγώνες μπαράζ, μια νίκη που πανηγυρίσθηκε έξαλλα από τους φιλάθλους της, με το πανηγύρι στο τέλος να στήνεται στην πλατεία Ελευθερίας.

 Η Προοδευτική έχοντας ένα πολύ καλό α μέρος προηγήθηκε με 2-0, έχοντας κορυφαίο και σκόρερ τον νεαρό Αλεξίου.

 Στην επανάληψη η Παναχαική ανέβηκε πίεσε, δημιουργώντας , ειδικά στο τελευταίο 20λεπτο σωρεία  ευκαιριών, για να καταφέρει να μειώσει στην εκπνοή.

Στο 7′  ο Αλεξίου άνοιξε το σκορ με συρτό σούτ διαγώνιο σούτ μετά από ενέργεια του  Κυριαζή,  ενώ στο 30′ ο Αλεξίου  με φοβερή ατομική ενέργεια, έφθασε κοντά στο τέρμα της Παναχαικής σούταρε , με τον  Τσακμάκη να προσπαθεί να αποκρούσει και να στέλνει άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του , μέσα σε αποθέσωη από τους 2000 Κορυδαλλιώτες που δημιούργησαν την γνωστή φανταστική ατμόσφαιρα.

Στην επανάληψη η Προοδευτική έκανε διαχείριση υπερασπιζόμενη το υπέρ της σκορ, με τους Πατρινούς να καταφέρνουν μετά από πίεση στο τέλος να μειώσουν σε 2-1 με τον νεοεισελθόντα Κέρι(92′), κι αφού λίγο πιό πρίν ακυρώθηκε γκολ του Κέρι ως ο φ. σάιντ, ενώ οι Πατρινοί είχαν τρείς  άχαστες ευκαιρίες- δοκάρι με τον Χάντι.Πολύ καλή η διαιτησία του Βεργέτη(Αρκαδίας).

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Χαλκίδης, Αλεξίου(56′ Τσαφταρίδης), Δημακάκος, Πατσατζόγλου, Νάστος, Μεγαρίτης(81′ Γκόγκα), Κυριαζής, Ποτουρίδης(49′ λ.τρ. Βοσνακίδης), Κρητικός(81′ Παρασκευόπουλος), Μακρυγιάννης(56′ Ραχήμ), Όμο.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Παπαδόπουλος, Λούσκος(46′ Κόκας), Τσακμάκης, Καρπαθάκης, Στασινόπουλος, Τεγούσης, Κωνσταντακόπουλος, Χάντι, Λιμάτσι, Αλεξόπουλος(58′ Κέρι), Μπουρλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου