Οδήγησαν σε αδιέξοδο το.. ποδόσφαιρο

 Εγκλωβισμένο βρίσκεται πλέον το ποδόσφαιρο μετά την απόφαση της ΕΠΟ να διακόψει την
αγωνιστική δραστηριότητα.

 Κανείς δεν γνωρίζει ποιά θα είναι η εξέλιξη, αφού η  Πολιτεία είναι δεδομένο ότι θα στηλώσει τα πόδια της μετα την αλλαγή πλεύσης της Ομοσπονδίας.

Η  ΕΠΟ αρχικά κινήθηκε στην  διαδικασία των παρατάσεων που είναι αλήθεια ότι έδωσε η Γ.Γ.Α. και ο Υφυπουργός κ. Αυγενάκης, ωστόσο η ξαφνική αλλαγή στάσης από τον πρόεδρο κ Μπαλτάκο, που τελευταία ενημέρωσε ότι η ΕΠΟ δεν  δέχεται το Μητρώο, οδηγεί τις δύο πλευρές σε μετωπική σύγκρουση.

 Πλέον στην ΕΠΟ μιλούν για προσφυγή για να κηρύξουν  τον νόμο με την εφαρμογή Μητρώου ως αντισυνταγματικό, ωστόσο εδώ και 2, 5 χρόνια στην Ομοσπονδία κρυβόντουσαν για αυτό θέμα... αφήνοντας το σύνολο των ενώσεων να βγάλουν μόνες τους το φίδι  από την τρύπα και προσπαθώντας να  δώσουν λύση στα θέματα εγγραφής των σωματείων.

Όλο αυτόν τον καιρό στην  ΕΠΟ κρυβόντουσαν για το θέμα του Μητρώου, έκαναν το παγώνι

 Αλήθεια πώς θα βγάλεις τώρα τον νόμο αντισυνταγματικό όταν όλες οι ενώσεις  έκαναν εκλογές  με βάση αυτόν νόμο, όταν οι ίδιοι οι πρόεδροι των ενώσεων που τώρα ψήφισαν για την διακοπή των Πρωταθλημάτων, όλο αυτόν τον καιρό ούτε καν προσπάθησαν να κάνουν κάτι, κάνοντας εκλογές,  κάποιες ενώσεις ακόμη και με 9-10 σωματεία..

 Και προσέξτε  πώς παίρνεις τέτοια απόφαση όταν ήδη στο Μητρώο είναι γραμμένα πάνω από το 95% των σωματείων;

 Πλέον ο Μπαλτάκος ελπίζει σε βοήθεια από την ΟΥΕΦΑ- ΦΙΦΑ, όμως πολύ δύσκολα θα βγάλει κάτι, αφού στις ήδη επαφές των αξιωματούχων της ΟΥΕΦΑ- ΦΙΦΑ, με την κυβέρνηση οι αξιωματούχοι δήλωσαν θετικοί για το μέτρο του Μητρώου..

 Και σαν να μην φθάνουν όλα αυτά,  η Super Leuage 2 απειλεί με με εκπτωση την διοίκηση της ΕΠΟ αν ανεβάσει επιπλέον ομάδες  από την Γ΄ Εθνική( βλέπει περιπτώσεις Αγρ. Αστέρα Πανδραμαικού.

 Υ.Γ.1 Η αλλαγή της προκήρυξης της Γ΄ Εθνικής σε 6 ομίλους αντί των 4 που ανέφερε η Προκήρυξη δεν περπάτησε, αφού  αρκετοί φίλοι την είχαν "στήσει καραούλι" και επίσης θα απειλούσαν με έκπτωση.

 Δεν υπάρχει άλλη λύση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο εκτός από ΜΙΑ φίλοι, την είπε  ήδη ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Ηλείας κ. Κουλούρης.

 Τα μαζεύεις όλα... ξεκινάς τα πρΩταθλήματα, και επιδιώκεις να τα βρείς με τον Αυγενάκη.

 Αλλιώς δεν θα έχουμε  πρωτάθλημα μέχρι τα Χριστούγεννα..

ΥΓ2. Η αλήθεια είναι ότι  με το Μητρώο το σύνολο των σωματείων κάπως μαζεύθηκαν και τουλάχιστον πλέον κινούνται στα όρια της νομιμότητας, άσε που αρκετά τσέπωσαν χρήματα που δεν είχαν δεί ποτέ τα τελευταία 20 χρόνια.

 Από την ΕΠΟ δεν πήρε ποτέ κανένα σωματείο φράγκο, από την πολιτεία είχαν να πάρουν χρήματα  πάνω από 15 χρόνια.

 Τώρα τα κουραφέξαλα για  τα βαριά έξοδα  που είχαν τα σωματεία για να γραφθούν στο Μητρώο, μπαρούφες και γελοιότητες

 Με 2-3 κατοστάρικα "ταβάνι"την έκανες την δουλειά τους οι περισσότεροι..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου