"Ότι κάτσει" που λέμε στα τζογαδόρικα

 Απίστευτα πράματα ή μάλλον θάματα 


Κυριολεκτικά ότι.. κάτσει που λέμε τζογαδόρικα οι αποφάσεις της ΕΠΟ , με τελευταία ζαριά, την άνοδο του Ηρακλή Λάρισας στην Superleauge2.

 Μιλάμε οι άνθρωποι είναι μάγοι που βγάζουν λαγούς από το καπέλο τους. απίστευτα πράγματα, δεν γίνονται αυτά πουθενά.

 Ασφαλώς μιλάμε για την απόφαση της ΕΠΟ να ανεβάσει τον Ηρακλή Λάρισας, παρότι είχε τερματίσει στην 7η και τελευταία θέση των μπαράζ ανάμεσα στις 7 πρωταθλήτριες ομάδες της Γ΄ Εθνικής.

 Μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα ήταν το θέμα για τον Μπαλτάκο, που  πρέπει να πούμε βρήκε μιά διαμορφωμένη απαράδεκτη κατάσταση, από την Ομοσπονδία όπως την παρέλαβε.

 Ο Αγρ. Αστέρας ο αγωνιστικός πρωταθλητής μένει στην Γ΄ Εθνική, ο δικαιωμένος Πανδραμαικός επίσης  δεν  ανεβαίνει και πιάστο αυγό και κούρεφτο.

 Βεβαίως οι της ΕΠΟ είχαν αγνοήσει τον αθλητικό νόμο του Αυγενάκη, βάση του οποίου στην  Γ΄ Εθνική δεν μπορούσε να αγωνισθεί ο Αγρ. Αστέρας, αλλά και η Παναχαική, αλλά και καμμιά 20 ακόμη ομάδες- αδήλωτες στο μητρώο, ενώ το Διαιτητικό Δικαστήριο δικαίωσε τον Πανδραμαικό για την προσφυγή του κατά του Αγρ. Αστέρα μετά από ένα τρίμηνο.. 

 Το θέμα δεν έχει τελειώσει- μάλλον τώρα αρχίζει αφού ο Αγρ. Αστέρας και ο Πανδραμαικός θα προσφύγουν κατά της ΕΠΟ..

 Και κάτι άλλο και πολύ σοβαρό κυρ Μπαλτάκο μας, διέκοψες λέει τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα γιατι  δεν αποδέχεσαι το Μητρώο για τα σωματεία, και  σήμερα, στερείς την άνοδο του Αγρ. Αστέρα στην  Superleauge2, επειδή ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΡΑΦΘΕΊ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ η ομάδα του Ευόσμου.

 Τί είπατε παρακαλώ; κάποιοι μας κοροιδεύουν


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου