Παλικαρίσιο 2-1 το Κερατσίνι τον Αλμυρό

 Φοβερό το Κερατσίνι, με παίχτες λιοντάρια πήρε τεράστια νίκη με 2-1 επί του Αλμυρού, παρότι από το 19΄ αγωνίσθηκε με 10 ποδοσφαιριστές  λόγω της αποβολής του Χάρη Βαττή.

 Ήταν μια αψυχολόγητη ενέργεια του αρχηγού των ροσσονέρι, ο οποίος στη σέντρα ακριβώς του γηπέδου,,προσπαθώντας να σταματήσει τον Γκέσι τον χτύπησε σκληρά με τον ρέφερι Ψαρίδη( Αθηνών) να του δείχνει την κόκκινη κάρτα  απ΄ ευθείας.

 Ο Αλμυρός  άνοιξε το σκορ στο 11΄ με σέντρα- σουτ του Γκέσι που αιφνιδίασε την άμυνα του Κερατσινίου, και να καταλήξει στα δίχτυα του.

 Το Κερατσίνι πάλεψε και έφθασε στην ισοφάριση με  γκολ του Καλαμβόκη στο 17΄.

 Στην επανάληψη οι Κρητικοί άγγιξαν το 1-2, παρότι δεν έπειθαν σαν ομάδα, αρχικά με συρτό σούτ του Φραγκουλάκη, στο 65΄ και αργότερα με ψηλοκρεμαστό σούτ του Γκέσι που βρήκε την οριζόντια δοκό.

 Λίγο πιό πρίν όμως ο Καλαμβόκης  εκμεταλεύθηκε  λάθος συννενόηση των αμυντικών του Αλμυρού στα πλάγια πήρε την μπάλα, και σχεδόν σε ανυπεράσπιστη εστία, δεν σημάδεψε σωστά, στέλνοντας την μ,πάλα αουτ.

 Όμως ο Καλαμβόκης στο 76΄  ολοκλήρωσε την υποδειγματική αντεπίθεση των Κερατσινιωτών από τα αριστερά και με υποδειγματικό σούτ, έκανε το 2-1. 

 Η διαιτησία του Ψαρίδη( Αθηνών) ίσως εξάντλησε όλη την αυστηρότητα της στην αποβολή του Βαττή.

 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ:  Kαπούταγλης, Βαλιουτής(88΄ Λουβής),  Νταγκουνάκης, Ματόντο, Βαττής, Χαρίτος, Καλαμβόκης( 85΄ Κόφι), Ντούνιας, Σαουλιάς( 25΄ Δούμουρας) Μουκίδης, Κοντογιαννάτος

ΑΛΜΥΡΟΣ: Χανιωτάκης, Αγαπάκης(75′ Χαϊντίνι), Μάγκας(60′ Μπάνβο), Παγώνης(85′ Γιουκαρής), Πατινιώτης, Ενγκουέμ, Νικολάου(46′ Βουϊδάσκης), Πιερτζιακόμι, Φραγκουλάκης, Γκέτσι, Κατσικοκέρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου