"Ματσάρα" αλλά 2-2 το Κερατσίνι με το Τυμπάκι

 Ματσάρα έγινε στο Σχιστό με το Κερατσίνι να ισοφαρίζει κυριολεκτικά στο 90΄ και κάτι το
Τυμπάκι στο τελικό  2-2 των 2 ομάδων.
Το Κερατσίνι που ήταν πολύ καλό καθόλη την διάρκεια του 90λεπτου, άνοιξε το σκορ στο 7΄ με ωραία προσωπική ενέργεια και σουτ του Καλαμπόκη, πίεσε για ένα δεύτερο γκολ  απέναντι στους Κρητικούς, που  δεν δημιούργησαν φάσεις, όμως στην εκπνοή του α΄ μέρους ο διαιτητής  Μισαηλίδης( Χανίων( είδε πέναλτι του Αγγελάκη πάνω στον  - απόφαση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών και ματς  διακόπηκε  για ένα 5λεπτο.

 Το Κερατσίνι λίγο πρίν είχε ζητήσει πέναλτι σε χέρι αμυντικού των φιλοξενούμενων με τον ρέφερι να το θεωρεί ακούσιο.

 Η απόφαση δεν άλλαξε με τον Βακράκο να εκτελεί το πέναλτι και να γράφει το 1-1.

 Ίδια εικόνα στην επανάληψη με  το Κερατσίνι να παίζει στο μισό γήπεδο του Τυμπάκι, με τους Ηρακλειώτες να ψάχνουν κάποιες σποραδικές αντεπιθέσεις.

 Στο 77΄  ακυρώθηκε γκολ του προωθημένου Δούμουρα ως οφ΄ σάιντ, ενώ στο 82΄ διπλή σπουδαία ευκαιρία για τους  Κερατσινιώτες να μην μπορούν να σκοράρουν, και σαν να μην έφθανε αυτό στο 85΄ ο Γκιελοσάνι  έφυγε στην κόντρα ελίχθηκε  ωραία και με πλασέ  έδωσε το προβάδισμα στο Τυμπάκι.

 Για να φθάσουμε στο 90΄ και κάτι, όταν ο Μενδρινός εκτέλεσε ένα φάουλ,   και με τον Δούμουρα  με προβολή να ισοφαρίσει σε 2-2, κι αφου η μπάλα κόντρα και σε αμυντικό του Τυμπακίου.

 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Καπούταγλης, Κονταγιανάτος, Νταγκουνάκης, Δούμουρας, Αγγελάκης, Ματόντο(57΄  Λουβής) Μαχμουτάι( 57 ΄Ντούνιας), Χαρίτος, Καλαμβόκης( 77΄ Σαουλιάς),Μουκίδης Μενδρινός

ΤΥΜΠΑΚΙ:Δημαράκης,  Λούσι, Δουλγεράκης, Βρετός,  Τριανταφυλίδης, Κουρουθιανάκης(65΄ Κουκούλης),  Ζαφείρης, Βακράκος, Σέκνα, Γκιελοσάι(88΄ , Νικολακάκης ( 40΄ Φραγκιουδάκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου