"Φλέβα χρυσού" οι μικροί στην Ολυμπιάδα

Με ελλείψεις θα παραταχθεί η Ολυμπιάδα στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Καστέλλα ( γηπ. Σιταποθηκών).
 Συγκεκριμένα ο τεχνικός της ομάδας ο Σίμος Καραγιαννίδης δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Νομικό, Πετράκο, και στον τραυματία Μαυράκη.

 Η Ολυμπιάδα θέλει την νίκη ώστε να κάνει το αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής στην Α΄ Κατηγορία, καθώς στην συνέχεια ακολουθεί  δύσκολο πρόγραμμα.
 Βεβαίως είναι αλήθεια ότι η Ολυμπιάδα στο τελευταίο διάστημα, βρίσκεται σε καλή κατάσταση, δείχνει ότι μπορεί να υλοποιήσει τον στόχο της, ενώ παράλληλα  έχουν αξιοποιηθεί οι αρκετοί νεαροί   που προέρχονται από την ακαδημία του συλλόγου.
Ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών, για τον 14χρονο μέσο  Μιχαλά, τον 15χρονο κεντρικό αμυντικό Κοτσιοβό, που πλέον έχουν γίνει βασικοί.
 Ενώ  πρέπει να σημειωθεί ότι έχουν αφήσει θετικές υποσχέσεις, οι 17χρονοι Πετράκος( αμυντικός), Ξένος(μέσος), κι ο γκολκήπερ Γουσγουνέλης, παράλληλα  υπολογίζονται για την  α΄ ομάδα ο μέσος Σταυριανός, Πούλιας.
 Τέλος  στην Ολυμπιάδα ελπίζεται ότι θα εκδοθεί και το δελτίο του επίσης 17χρονου Γιάννη Τόρα, που  θεωρείται εξελίξιμος ποδοσφαιριστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου