Ο Ηλυσιακός 1-0 πέρασε από την Νεάπολη

 Παίζοντας έξυπνα κι εκμεταλευόμενος ορισμένες καλές αντεπιθέσεις του Θανόπουλου ο Ηλυσιακός πήρε μεγάλο διπλό στην Νεάπολη, κερδίζοντας τον Ιωνικό με 1-0 απογοητεύοντας τους περίπου 800 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.
 Κι όμως η εικόνα στην αρχή του αγώνα δεν προδίκαζε αυτή την εξέλιξη αφού ο Ιωνικός μπήκε φουριόζος
στο γήπεδο, κι είχε δύο σπουδαίες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ στο 4΄ όταν ο Ρόβας από πολύ κοντά δεν πρόλαβε την μπάλα, και στο 17΄ όταν ο ίδιος έπιασε τη κεφαλιά αλλά δεν βρήκε στόχο.
 Η φάση που σημάδεψε τον αγώνα έγινε 4 λεπτά αργότερα, ο Θανόπουλος ελίχθηκε μέσα στην περιοχή, με τον ρέφερι Γκοβέση |( Αρκαδίας)να σφυρίζει στην συνέχεια πέναλτι όταν  γκολκήπερ Παλιγγίνης ανετρεψε τον φορ της Αθηναικής ομάδας
 Πέναλτι και κόκινη κάρτα στο Παλιγγινη, με τους  Νικαιώτες να υποστηρίζουν ότι στο ξεκίνημα της φάσης  υπήρξε οφ- σάιντ που δεν υποδείχθηκε.
 Το πέναλτι εκτέλεσε  εύστοχα ο Θανόπουλος για να κάνει το 1-0, κι ενώ θέση στην εστία του Ιωνικού είχε πάρει ο Αρχοντάκης.
 Από εκεί και πέρα προσπάθησε ο Ιωνικός, όμως με 10 παίχτες και ταμπουρωμένους στην 'άμυνα τους φιλοξενούμενους ήταν δύσκολα τα πράγματα.
 Παρόλα αυτά είχε ευκαιρίες, στο 38΄  με κεφαλιά του Καραχάλιου, στο 84΄ και πάλι με τον Καραχάλιο.
 Ο Θανόπουλος στο 36΄ με ωραία ατομική ενέργεια απείλησε στην αντεπίθεση με ένα δεύτερο τέρμα για να διώξουν οι αμυντικοί σε κόρνερ
IΩΝΙΚΟΣ: Παλιγγίνης, Τσαφταρίδης( 77΄ Τσακίρης), Κατσικιάς,   Προβατίδης, Κυριακίδης, Κρητικός, Καραχάλιος, Ζαφειρίδης, Ρόβας( 66 ΄Φωστέρης), Ντούλιας, Γεςωργακόπουλος( 22΄ Αρχοντάκης)
 ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ:Κουρεπίνης, Σίσκο, Χατζηγιαννάκος( 30΄  Ξαγοράρης),  Συριόπουλος, Μπίρης, Αμανατίδης, Στρίγκος ( 60΄ Λερογιάννης),, Γκουτσούλας ( 85΄ Τσινιάς), Θανόπουλος, Φουντας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου