Ο Φωστήρας 1-0 τον Ιωνικό στην Νεάπολη

 Ο Φωστήρας πέρασε από την Νεάπολη κερδίζοντας τον Ιωνικό με 1-0, τον Ιωνικό που δεν έχει νίκη φέτος μέσα στην Νεάπολη.
 Πάρα πολύ κόσμος  στο γήπεδο- κάπου 1500 φίλαθλοι, ανάμεσα τους 150 Φωστηριώτες, με τον Ιωνικό να είναι κακός στο α΄ μερος, και τον Φωστήρα να είναι αυτός που απείλησε ουσιαστικά.

 Η ομάδα του Ταύρου έξυπνα στημένη στο γήπεδο και με ορισμένους  εμπειρότατους παίχτες όπως ο Παραράς στο κέντρο αμύνης, ο Χαλκιάς στα άκρα  ο Δωροβίνης στον χώρο του κέντρου κι ο Ζαγοριανός στην επίθεση, απείλησε με  σούτ του Ζαγοριανού στο 20΄ που απέκρουσε ο Αρχοντάκης, όπως και στο 42΄ με σουτ του Δωροβίνη που επίσης απέκρουσε ο Αρχοντάκης.
 Στη επανάληψη η είσοδος των Ντούλια, Παντελίδη έδωσε φρεσκάδα στον Ιωνικό που πίεσε.
 Στο 50΄ σούτ του Καραχάλιου απέκρουσε ο Γιώρας σε κόρνερ, ενώ στο 58΄ ο Ντούλιας έβγαλε ωραία πάσα στον Ρόβα μέσα στην περιοχή, με τον παίχτη του Ιωνικού να μαρκάρεται, και τους Νικαιώτες να ζητούν πέναλτι με τον Μεσσήνιο ρέφερι Νίκου να δείχνει παίζεται.
 Σε αυτό το διάστημα ο Φωστήρας περισσότερο αμύνθηκε, όμως στο 79΄ ο Δωροβίνης έβγαλε ωραία πάσα  στο ανοιχτό γήπεδο στον Στάμο, που απο θέση μέσα αριστερά έπιασε ένα συρτό σούτ που αιφνιδίασε τον Αρχοντάκη για να καταλήξει στα διχτυα του και να γραφθεί το 0-1.
 Κάτι προσπαθησε να κανει στα τελευταία λεπτά ο Ιωνικός - στην πιό καλη του στιγμή στην εκπνοή είχε κεφαλιά του Ρόβα στη οριζόντια δοκό, μετά από γέμισμα του Κυριακίδη.
ΙΩΝΙΚΟΣ: Αρχοντακης, Τσαφταρίδης, Κατσικιάς, Προβατίδης, Κυριακίδης, Κρητικός, Καραχάλιος( 78΄ Καραχάλιος Π.), Ζαφειριάδης, Ρόβας, Γεωργακόπουλος( 50΄ Ντούλιας), Αθανασόπουλος( 55΄ Παντελίδης)
 ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Γιώρας, Χαλκιάς, Μάναλης, Παραράς, Βελέτης, Μαγγίνας, Ντάφλας, Ζαγοριανός( 82΄ Καιμακούδης), Όγκμποε( 76 ΄Στάμος), Δωροβίνης, Λάσκαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου