Ζορίσθηκε ο Ιωνικός 1-0 την Επισκοπή

Επιστροφή στις νίκες για τον Ιωνικό ο οποίος έκαμψε την αντίσταση της μαχητικής Επισκοπής  την οποία κέρδισε με 1-0.
 Ωστόσο το παιχνίδι είχε δύο εικόνες, ένας αρκετά καλός Ιωνικός στο α΄ μέρος  έδειχνε ότι δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα απέναντι στην ομάδα του Ρεθύμνου,καθώς προηγήθηκε ενώ έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να καθαρίσει το παιχνίδι.

 Ωστόσο στην επανάληψη η Επισκοπή κυριάρχησε μέσα στο γήπεδο απέναντι σε ένα απρόσωπο Ιωνικό που ευτυχώς είχε σε μεγάλη μέρα τον γκολκήπερ του Παλιγγίνη.
 Μόλις στο 2΄ η πρώτη καλή στιγμή για τον Ιωνικό με τον Καραχάλιο Παν. που αξίζει να σημειωθεί ότι 7΄ αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού.
 Νέα ευκαιρία στο 4 με τον Αλ. Καραχάλιο, ενώ στο 15΄ ήρθε το 1-0 με εκτέλεση πέναλτι του Ντούλια, ένα πέναλτι που δόθηκε σε ανατροπή του Προβατίδη.
Ευκαιρία στο 18 με τον Ντούλια, όμως  τεράστια ευκαιρία πάλι με τον Ντούλια στο 27΄.
 Στην επανάληψη η Επισκοπή ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, είχε δοκάρι σε πλάγιο σούτ του Δελήμπαση στο 57, ο Παλιγγίνης στο 67΄ έδιωξε σε κόρνερ  φοβερό σούτ του Κρητικού, ενώ ο Παιλιγγίνης επενέβη και στο 74΄ σε γύρισμα του Μιχαηλίδη.
 Ο Ιωνικός στο 77΄  βγήκε στην αντεπίθεση με τον Ντούλια, ο οποίος μπήκε στην περιοχή της Επισκοπής όμως τ σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ.
 Αρκετά καλή η διαιτησία του Καλύβα( Αχαίας), οι της Επισκοπής ζήτησαν πέναλτι στο 71΄ σε χέρι αμυντικού του Ιωνικού που  το θεώρησε ακούσιο.
 ΙΩΝΙΚΟΣ: Παλιγγίνης, Τσαφταρίδης, Κατσικιάς,Μιχελής, Κυριακίδης,Κρητικός, Καραχάλιος Αλ.( 73΄ Μιχαλακάκος), Προβατίδης, Καραχάλίος Π( 7΄ λ.τρ Αθανασόπουλος 86΄ Γεωργακόπουλος), Ντούλιας, Παντελίδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου