Διαζύγιο με Βασιλειάδη στον Ιωνικό

Ραγδαίες εξελίξεις στον Ιωνικό, καθώς σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, πρίν λίγο έγινε γνωστό ότι υπέβαλε την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο τεχνικός Λευτέρης Βασιλειάδης.
 Μιά παραίτηση που μάλιστα έγινε αποδεκτή από την διοικούσα επιτροπή της Νικαιώτικης ομάδας που ήδη βρίσκεται σε αναζήτηση  νέου τεχνικού.

Οι λόγοι που οδήγησαν τον κ. Βασιλειάδη στην απόφαση του αυτή, έχει να κάνει κυρίως με την διαφορά φιλοσοφίας σε ότι έχει να κάνει με την  λειτουργία  της ομάδας. Μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Λ. Βασιλειάδη χρέη τεχνικού θα κάνει ο  πολύπειρος άσσος της ομάδας Ηλίας Κυριακίδης
 Ασφαλώς οι εξελίξεις αυτές μέσα  στις μέρες των Χριστουγέννων, μόνο χαρμόσυνες δεν είναι, ωστόσο ο Στέλιος Παλαιοχωρίτης σε δηλώσεις του τόνισε απαιτείται ψυχραιμία, ώστε η ομάδα  να βρεί τις λύσεις που απαιτούνται και να συνεχίσει απερίσπαστη  την προσπάθεια της, στην συνέχεια του Πρωταθλήματος.
 Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν συναντήσεις, και με ανθρώπους που ενδεχομένως να μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα και διοικητικά αλλά κυρίως οικονομικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου