Γκαγκστερική επίθεση στον Λίβα

Θύμα μαφιόζικης επίθεσης έπεσε ο δικηγόρος  Αργύρης Λίβας! Άγνωστοι έστησαν ενέδρα στον γνωστό δικηγόρο αθλητικών υποθέσεων και τον πυροβόλησαν τρεις φορές στα πόδια. 

ΟΙ άγνωστοι ,δύο δράστες με κράνη επιτέθηκαν στον 46χρονο δικηγόρο Αργύρη Λίβα, τον πέταξαν κάτω από τη μηχανή του και τον  πυροβόλησαν τρεις φορές στα πόδια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να νοσηλεύεται στο   Τζάνειο Νοσοκομείο.  Το συμβάν έλαβε χώρα στην οδό Οδυσσέως 17  στο Π. Φάληρο που είναι το γραφείο του στις 17.45  σήμερα το απόγευμα.
Ο Αργύρης Λίβας έχει αναλάβει πολλές υποθέσεις από τον αθλητικό χώρο, ενώ ήταν δικηγόρος της Βέροιας στην υπόθεση του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη (3-0) και υπερασπίστηκε την ομάδα στην εκδίκαση στην πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, όπου αθωώθηκε η Βέροια για τις κατηγορίες ότι ο αγώνας ήταν στημένος. Μία ακόμα πρόσφατη υπόθεση που είχε αναλάβει ήταν η προσπάθεια του Αρη το περασμένο καλοκαίρι να ανέβει από την Γ” Εθνική στην Football League, ενώ έχει διατελέσει νομικός σύμβουλος αρκετών ομάδων της Σούπερ Λίγκας.
Στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας να είχε διατελέσει για ενα χρονικό διάστημα νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, έκτοτε όμως βρέθηκε πολλές φορές αντίπαλος στα δικαστήρια με τους «ερυθρολεύκους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου