Τρία στα τρία τα Ζωνιανά -1-0 την Προοδευτική

Τρία στα τρία για τον  εκπληκτικό Ερμή Ζωνιανών που σήμερα κέρδισε με 1-0 την Προοδευτική που αντιθέτως σε τρία ματς έχει μηδενική συγκομιδή.
 Ωστόσο το αποτέλεσμα αδικεί τους Κορυδαλλιώτες που έκαναν καλή εμφάνιση, αλλά στο τέλος έμειναν με τις εντυπώσεις.
 H Προοδευτική  είχε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο ξεκίνημα του αγώνα όμως το σούτ του Λέκκα  έγλειψε την δοκό του Ερμή.

 Οι Κρητικοί  στο 16΄ σημείωσαν το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση με κεφαλιά του Ανυφαντάκη έπειτα από κόρνερ τουτ Πασιαλή μ ετους Κορυδαλλιώτες πάντως να ζητούν επειθετικό φάουλ στο γκολκήπερ τους.
 Νέα σπουδαία ευκαιρία  στο 25΄,όταν σούτ του Μπεσού   βρήκε την οριζόντια δοκό, έσκασε κάτω χωρίς να περάσει την  γραμμή της εστίας του Κόλια.
 Στην επανάληψη η Προοδευτική είχε τον έλεγχο του αγώνα, με τον Ερμή Ζωνιανών να   κοιτάζει πρωτίστως την άμυνα του, και να κρατά παρά την πίεση του σπουδαίο 1-0.
Από την   διαιτησία του  Μουρτζάκη (Ηρακλείου), Πάγκαλος (Λασιθίου) και Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου) έχει σοβαρά παράπονα η Προοδευτική.
ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ : Κόλλιας, Κοζυράκης, Πρωτογεράκης, Ανυφαντάκης, Γεωργούλης, Ταβλαδωράκης, Πασιαλής (68' Ανωγειανάκης), Φαμπίνιο, Τοπούζης (78' Προβιδάκης), Πουλάκης, Σεχολάρι (57' Σκουτέλης)
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Κουμής, Τσαφταρίδης (25' Ζελέκου), Μανιδάκης, Ζίζηλας, Θεοδωράκης, Πέττας (75' Πέππας), Γκαϊδατζής, Μπελέρης, Μπεσού, Λέκκας, Χατζησάββας (66' Μύρκος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου