Βόμβα με Ανρί Καμαρά ο Ιωνικός

Σε μια από τις σπουδαιότερες μεταγραφές  της φετινής σεζόν τουλάχιστον στην Γ΄ Εθνική προχώρησε η διοίκηση του Ιωνικού υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με τον  πασίγνωστο διεθνή Σενεγαλέζο επιθετικό Ανρί Καμαρά.


Πρόκειται για επιθετικό εγνωσμένης αξίας με σπουδαία καριέρα τόσο στην Πρέμιερ Λιγκ όσο και σε Ελβετία και Ελλάδα. Είναι διεθνής με την Εθνική Σενεγάλης έχοντας 99 συμμετοχές και 29 γκολ με σπουδαιότερη στιγμή την πρόκριση στους 8 του παγκοσμίου κυπέλλου το 2002.Σε συλλογικό επίπεδο ξεκίνησε την καριέρα του από την Γαλλία και το Στρασβουργο για να μετακινηθεί αργότερα στην Ελβετία και την Ξαμάξ, όπου σε 32 συμμετοχές πέτυχε 17 γκολ εξασφαλίζοντας την μεταγραφή του στην πρωταθλήτρια Ελβετίας Γκρασχόπερς όπου σε 11 συμμετοχές σημείωσε 3 γκολ.
Στην συνέχεια βρέθηκε στην Αγγλία και την Πρέμιερ Λιγκ για την νεοφώτιστη Γουλβς στην οποία ανήκε για δύο χρόνια. Τον πρώτο χρόνο είχε 30 συμμετοχές με 7 γκολ, με την ομάδα του να υποβιβάζεται και την επόμενη χρονιά να δίνεται δανεικός στην Σέλτικ με 18 συμμετοχές και 8 γκολ. Στην πλούσια καριέρα του ακολούθησαν ομάδες όπως η Σαουθάμπτον, Γουίγκαν, Γουεστ Χαμ,Στοουκ Σίτι και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ μέχρι το 2010 όπου έρχεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ατρόμητου.
Στο Περιστέρι αγωνίστηκε σε 28 ματς έχοντας 3 γκολ για ένα χρόνο κι έπειτα βρέθηκε στο Αγρίνιο και τον Παναιτωλικό. Εκεί σε μια τριετία σημείωσε 29 γκολ σε 102 αγώνες. Το πέρασμά του από την Ελλάδα τον βρήκε σε Καλλονή και Λαμία ενώ πέρσι επέστρεψε στον Παναιτωλικό.Ο Ανρί Καμαρά είναι γεννημένος στις 10/5/1977 και θα αγωνίζεται πλέον υπό τις οδηγίες του Ηλία Καλοπήτα, αποτελώντας μια σπουδαία μεταγραφή για την γραμμή κρούσης των Νικαιωτών που έχουν δομήσει ένα σπουδαίο ρόστερ και στοχεύουν ξεκάθαρα στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

 Στις 2 την Κυριακή με Πανθηραικό

 Στις 2 το μεσημέρι θα  ξεκινήσει ο Κυριακάτικος αγώνας του Ιωνικού με τον Πανθηραικό μετά από αίτημα της ομάδας της Σαντορίνης για  συγκοινωνιακούς λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου