Η ενημέρωση από τον Α.Σ. Ποντίων

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε η διοίκηση του Α.Σ. Ποντίων ενημερώνει για τα εξής:
"Δυστυχώς το πρωτάθλημα δεν άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα μας… Στο ΕΑ Κορυδαλλού πέρα από την Θύελλα/Αχιλλέα Κορυδαλλού είχαμε να αντιμετωπίσουμε και έναν άπειρο διαιτητή που τα… θαλάσσωσε. 

Συγκεκριμένα ο Πουλόπουλος δεν μπόρεσε να …’’κρατήσει’’ το παιχνίδι με αποτέλεσμα να είναι ένα εμπόδιο παραπάνω στην προσπάθεια μας στο ματς της πρεμιέρας.  Τα σκληρά μαρκαρίσματα των αντιπάλων μαζί με την μη καταλογή πέναλτι σε χέρι του Καλογερόπουλου στο 38ο λεπτό έπαιξαν τον δικό τους ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα (1-1).  Θέλουμε να ελπίζουμε, ότι ήταν μια ατυχή στιγμή και να μην επαληθευτεί η παροιμία… Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται…}. 
*Αγωνιστικά ο τεχνικός Γιώργος Ματθαίου θα περιμένει σήμερα το απόγευμα τους ποδοσφαιριστές στο Γήπεδο της Δραπετσώνας για την έναρξη της προετοιμασίας εν όψει Ενωσης Ρέντη με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει χαλάρωμα και επισημάνσεις από την χθεσινή αναμέτρηση. 
*Την Περασμένη Πέμπτη η διοίκηση έκανε το τραπέζι στους ποδοσφαιριστές του συλλόγου σε εστιατόριο του Κορυδαλλού ταβέρνα του Λευτέρη κάτι που δείχνει το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στον ΑΣ.
*Αύριο (Τρίτη 27/9) θα πραγματοποιηθεί η έναρξη των ακαδημιών του συλλόγου με συγκέντρωση στο γήπεδο Δραπετσώνας (3 μ.μ.) με προπονητές τους Αντώνη Βασίου και Ανδρέα Παπακωνσταντίνου. 
*Τέλος η διοίκηση ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Χατζημανώλη (6973365113). Ο τελευταίος θα αναλάβει το γραφείο τύπου και τις δημόσιες σχέσεις του ΑΣ Ποντίων."                                                                                                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου