Στις 25 Ιουνίου οι εξελίξεις στον Ιωνικό

Την Δευτέρα 25 Ιουνίου θα υπάρξουν ουσιαστικές εξελίξεις στον Ιωνικό, όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα δεδομένα.
 Οι άνθρωποι του Ιωνικού πρέπει να  σημειωθεί ότι έχουν βολιδοσκοπήσει προθέσεις επιφανών ανθρώπων που μπορούν να ηγηθούν μιάς νέας προσπάθειας της ομάδας, ενώ σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες   έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον για την διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος και από 2
άτομα  που εκτιμάται ότι  είναι σε θέση να καλύψουν ένα δυνατό μπάτζετ για την νέα αγωνιστική σεζόν.( για ευνόητους λόγους δεν αναφέρονται ακόμη τα ονόματα)
 Τοποθετήθηκαν οι Rangers
 Πάντως από την πλευρά τους οι οργανωμένοι φίλοι του Ιωνικού αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στον σύλλογο τοποθετήθηκαν με επίσημη ανακοίνωση όπου αναφέρει:
"Ο Σύνδεσμος στηρίζει την επιτροπή για την απόφαση της για ανοιχτή συγκέντρωση στις 25 του μήνα.
Ο Σύνδεσμος κρίνει ότι ο λαός του του Ιωνικού έχει δικαίωμα να γνωρίζει τις εξελίξεις και να αποφασίζει το καλύτερο για την Ομάδα του.
Οι Rangers έχουν γνώση για τις δύσκολες οικονομικές καταστάσεις που επικρατούν στον ποδοσφαιρικό χώρο γενικότερα.
Είναι απαίτηση για εμάς ο άνθρωπος η το σχήμα που θα βρεθεί για να τρέξει την επομένη μέρα του συλλόγου μας να διαθέτει όρεξη, καθαρό πλάνο, στέρεες βάσεις και τα απαραίτητα κονδύλια ώστε η ομάδα να μην μπλέξει σε περιπέτειες όπως την χρονιά που πέρασε.
Είναι θετικό ότι στην επιτροπή υπάρχουν ακόμα φίλοι που έχουν διάθεση να βοηθήσουν σε οποιοδήποτε νέο σχήμα δημιουργηθεί.
Ο Σύνδεσμος θα στηρίξει αλλά και θα προστατέψει όποιον με ειλικρίνεια θέλει να προσφέρει στον Ιωνικό μας. Είναι αυτονόητο για εμάς ότι παιχνίδια πίσω από την πλάτη μας δεν θα ανεχτούμε από κανέναν."
Rangers Est 1989

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου