Με το ζόρι.. αναδιάρθρωση για την Παναχαική..

Θέλουν  σώνει και καλά  στον ΣΎΡΙΖΑ να μας πείσουν ότι, τελικά... είναι ίδιοι πιθανώς και χειρότεροι, από αυτούς που διαδέχθηκαν..
 Από αυτούς που υποτίθεται ότι ήρθαν να μας γλιτώσουν.. για να δούμε άσπρες μέρες που δυστυχώς από ότι φαίνεται .. δεν θα δούμε, αντιθέτως για τα λαικά στρώματα προβλέπονται όχι μαύρες, αλλάς κατάμαυρες μέρες.
 Τελευταίο τρανό παράδειγμα η εμμονή του Υπουργού αθλητισμού,. για την δήθεν αναδιάρθρωση της superleuage.

 Nα γίνουν φέτος 20 ομάδες με νόμο αποφασίζω και διατάζω!! και του χρόνου να πάμε στις 12 ομάδες!! Μιλάμε αστεία κατάσταση.
Όλη η ουσία του θέματος- την έχουν καταλάβει οι περισσότεροι είναι να  βρεθεί τρόπος να παίξει superleuage η Παναχαική, με ανθρώπους της οποίας οι κυβερνητικοί Συριζαίοι είναι κολλητάρια..
 Για να τα καταφέρουν οι κυβερνώντες τάζουν λαγούς με πετραχήλια..
Τριάντα εκατομμύρια θα δώσει το κράτος στις ΠΑΕ αν  γίνει η αναδιάρθρωση, ωραία πράγματα .. πραγματικά εν μέσω μνημονίου εν μέσω αφαίμαξης της φτωχολογιάς- μείωσης των συντάξεων  ΕΝΦΙΑ κλπ.
 Πλέον  δεν πείθουν, ούτε αυτούς που τους πίστεψαν, που πίστεψαν στο κάτι νέο, διαφορετικό, που αποδεικνύεται, ότι είναι μιά από τα ίδια και ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ δυστυχώς!!
Ο κ. Βασιλειάδης καταθέτει μία σειρά σχεδίων, που για να γίνουν θα πρέπει φωτογραφικά ν’ αλλάξουν νόμοι και κανονισμοί,  δημιουργώντας ένα πρωτάθλημα με 20 ομάδες από 16, προκειμένου να οδηγηθεί σε μία βίαιη και εκτεταμένη μείωση αφού το πρωτάθλημα των 20 ομάδων θα σπάσει τη μεθεπόμενη χρονιά σε δύο πρωταθλήματα των δέκα ομάδων!
Όμως το κυριότερο είναι ο προβληματικός τρόπος με τον οποίο προσπαθεί να πετύχει τον σκοπό του.Αντί  ο υφυπουργός να φωνάξει την ηγεσία της Super League, τον προέδρό της και τις τέσσερις «μεγάλες» ΠΑΕ, δηλαδή τους καθ’ ύλην αρμόδιους για να συζητούσουν πώς θα διεξαχθεί το επόμενο πρωτάθλημα, αυτός για άγνωστους λόγους συνομιλεί με τις τηλεοπτικά άστεγες ΠΑΕ που στο σχέδιό του θα είναι υποψήφιες για υποβιβασμό, και τις FIFA-UEFA, οι οποίες ναι μεν τον αποδέχονται ως συνομιλητή, αλλά δεν τον καθιστούν αρμόδιο για να καθορίζει τον τρόπο τέλεσης των πρωταθλημάτων.
Ήδη ΑΕΚ και ΟΣΦΠ έχουν διαρρεύσει ότι κρατούν αποστάσεις ενώ στην ίδια κατεύθυνση είναι και ο ΠΑΟΚ. Ύποπτα πράγματα λοιπόν.. Καρφώνεστε βρέ..
 Y.Γ.
 Όταν πέρυσι, ιστορικές ομάδες, όπως η Δόξα Δράμας ο Ιωνικός, ζητούσαν να καλύψουν κενές θέσεις ομάδων της Β΄ Εθνικής, οι ίδιοι πολιτικοί, στήλωναν τα πόδια εν ονόματι της  αξιοκρατίας, των νόμων, κι όποιων άλλων δικαιολογιών μπορούσαν να   βάλουν φρένο σε άνοδο επίσης ιστορικών ομάδων, που απλά, δεν είχαν δόντι...
 Φέτος δεν ισχύουν οι νόμοι.. μπορούν να αλλάξουν..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου