Ένταση και .. υποσχέσεις στην κλήρωση..

Ένταση δημιουργήθηκε πριν τη διαδικασία της κλήρωσης της Γ’ Εθνικής όταν εκπρόσωποι των ΕΠΣ Αχαΐας, Ηλείας, Μεσσηνίας και Ζακύνθου (ΑΟ Κατασταρίου), ζήτησαν να αναβληθεί εάν δεν υπάρξει δέσμευση της ΕΠΟ για επιχορήγηση μεταφορικών εξόδων στα σωματεία τους.
Αρχικά ο κ. Δημητρίου, πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, μέλος της ΕΕ της ΕΠΟ και  αναπληρωτής πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων, που έκανε την κλήρωση πήρε το λόγο και είπε «Καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Υπάρχουν ζητήματα οικονομικής φύσεως τα οποία θα συζητηθούν μόλις συνεδριάσει η Επιτροπή. Εγώ είμαι θετικός και πιστεύω ότι η ΕΠΟ θα μεριμνήσει και θα δώσει βοήθεια στα σωματεία για τα μεταφορικά τους έξοδα».

Ακολούθησε ο εκπρόσωπος του Κερατσίνιου, κ. Χατζηαντωνίου«Εμείς θέλουμε να στηρίξουμε την προσπάθεια που γίνεται. Ωστόσο η ΕΠΟ μας αντιμετωπίζει ως επαγγελματίες από την στιγμή που είμαστε ερασιτέχνες. Και μια ομάδα για να σταθεί στη Γ’ Εθνική θα πρέπει να έχει μπάτζετ 100.000 ευρώ. Έχουμε κλείσει ραντεβού με τον κ. Βασιλειάδη και περιμένουμε την επικύρωση της συνάντησης για θέματα που έχουν να κάνουν με την κατηγορία μας».
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας κ. Δανιήλ, τόνισε σε έντονο ύφος: «Έχουμε καταφέρει να ενώσουμε το Ιόνιο με το Αιγαίο. Πρέπει να ξέρουμε τι θα γίνει και τι αποφάσεις θα παρθούν. Πείτε μας τι θα κάνετε», σε εκείνο το σημείο ο κ. Μπαλαφούτης (εκπρόσωπος της Ένωσης Αχαΐας) έκανε παρέμβαση λέγοντας: «Κακώς γίνεται η κλήρωση. Εγκληματίσατε με τον καταρτισμό των ομίλων. Θα πρέπει να δεσμευτείτε σε αυτά που έχουμε ζητήσει και η κλήρωση να μην γίνει».
Η απάντηση του κ. Δημητρίου ήταν εξής: «Δεν μπορούμε να δεσμευτούμε διότι αποφασίζουν 17 άτομα στην Επιτροπή. Είμαι θετικός, θα κάνω την εισήγησή μου αλλά δεν αποφασίζω εγώ».
Ο κ. Μπαλαφούτης σε εκείνο το σημείο είπε: «Είμαστε στον αέρα μιλάμε για τερατούργημα. Δεν πρέπει να γίνει η κλήρωση» με τον κ. Δημητρίου να του απαντά: «Εκπροσωπώ τα σωματεία της Αθήνας τα οποία πηγαίνουν ταξίδια στην Κρήτη αλλά δεν έχουν δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου