Τριγμοί στα ενδότερα της ΕΠΟ, ελλέω Γ΄ Εθνικής



Φουρνέλο φαίνεται ότι βάζει στην ΕΠΟ, τα όσα εξελίσσονται φέτος στην Γ΄ Εθνική, κι ο απίστευτος διαχωρισμός των ομίλων, οποίος πραγματικά είναι εκτός  από κάθε λογική, και μόνο κριτήριο την προώθηση των συμφερόντων συγκεκριμένων ενώσεων, η αν θέλετε καλύτερα συγκεκριμένης ένωσης.
 Είναι ξεκάθαρο ότι μετά από αυτήν την εξέλιξη ενώσεις φίλες προσκείμενες  με την τωρινή διοίκηση αναμένεται να
διαχωρίσουν την θέση τους, και να βρεθούν στην αντίπερα όχθη.
 Ο ισχυρισμός ότι ο διαχωρισμός έγινε με οικονομικά κριτήρια, είναι το λιγότερο γελοίος.
  Τα οικονομικά δεδομένα μπορούσαν να ξεπερασθούν, με μιά μικρή οικονομική ενίσχυση για τις μετακινήσεις αυτών των ομάδων, όμως στην Ελλάδα ζούμε, δυστυχώς οι πάντες απλά προσωπικά λειτουργούν για το προσωπικό και ΜΟΝΟ όφελος.
 Η δε τοποθέτηση του προέδρου της ΕΠΟ κ. Γραμμένου: "Ότι δεν μπορεί να ταλαιπωρεί την Ομοσπονδία το πώς θα σχηματιστούν οι όμιλοι της Γ’ Εθνικής". είναι το λιγότερο  γελοία και αστεία.
 Αλήθεια τι θα ταλαιπωρεί τη  ΕΠΟ, το πόσο θα παίρνουν αυτοί που απαρτίζουν την ΚΕΔ, οι Περέιρα και η παρέα τους( σημειωτέον κοστίζουν στα σωματεία κάπου 150 χιλιάδες ευρώ το μήνα);
 Μιλάμε ασφαλώς για τις ενώσεις  της Αχαίας της Ζακύνθου, της  Ηλείας, που μαζί με αυτές της Κεφαλληνίας της Αρκαδίας της Μεσσηνίας ήδη έστειλαν έγγραφο στην ΕΠΟ  γνωστοποιώντας ότι θα αποσύρουν τις ομάδες τους από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.
 Κι όλα αυτά για να γίνει με το έτσι θέλω το χατήρι του μέλους της ΕΠΟ κ. Διακοφώτη, ο οποίος φαίνεται ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου